• Damian Stiemer speelt volgend seizoen voor csv Apeldoorn. De twintigjarige doelman komt over van GVVV en tekent op het Orderbos een contract voor een seizoen.

    Damian Stiemer (Amersfoort, 5 juni 2002) begon met voetballen in de jeugd van Roda ’46 om vervolgens op tienjarige de overstap te maken naar de jeugdopleiding van Ajax. Bij de Amsterdammers verdedigde hij een seizoen het doel. Daarna ontwikkelde de doelman zich verder bij BFC Bussum, AFC en IJsselmeervogels om daarna bij Zuidvogels en NSC Nijkerk op jonge leeftijd ervaring op te doen bij het eerste elftal. Dit seizoen keept Stiemer voornamelijk in de O23 van GVVV.

    "Bij GVVV is de concurrentie groot, maar ik heb mij wel goed doorontwikkeld aangezien het trainingsniveau hoog is. Nu vind ik het tijd om wedstrijdervaring op te doen op een mooi niveau. Ik heb er ontzettend veel zin in om bij csv Apeldoorn aan de slag te gaan. Ik hoop dat we een mooi seizoen gaan beleven waarin ik een goede bijdrage kan leveren aan het team."    Tekst: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
    Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren