• De businessclub van csv Apeldoorn is groeiende

  Een lidmaatschap van de actieve businessclub van csv Apeldoorn biedt uw bedrijf een plek waar gezelligheid, voetbal op top amateurniveau, deelname aan verschil­lende evenementen en netwerken hand in hand gaan. Er zijn zo’n 100 sponsors verbonden aan onze club en het is de ambitie om dit aantal te laten stijgen.

  Over csv Apeldoorn
  De vereniging csv Apeldoorn werd kort na de tweede wereldoorlog op 1 juni 1946 opgericht als fusieclub van de voetbalclubs DETO (uit 1931) en Gazelle (uit 1934). De club groeide in de loop van de jaren uit tot een stabiele, toonaangevende club in de wijde regio. csv Apeldoorn is uitstekend georganiseerd en financieel gezond. De club telt meer dan 1200 leden. We zijn trots op onze trouwe aanhang en op de vele, vele vrijwilligers die de club op alle gebieden ondersteunen en dragen.

  Businessclub
  Het doel van onze businessclub is om ondernemers bij elkaar te brengen om te netwerken, om zaken te doen en om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Met de opgehaalde middelen maken we topamateurvoetbal mogelijk. Niet alleen voor het eerste elftal, maar ook voor onze gecertificeerde jeugdopleiding waarbij aandacht is voor zowel de selecties als de breedtesport.

  What’s in it for me?
  We brengen ondernemers op verschillende manieren bij elkaar. Zo ontvangen we u en uw bedrijf rond de wedstrijden van het eerste elftal in onze businessruimte, waar na afloop van iedere wedstrijd een businessborrel is. Tevens bieden we u een breed palet van evenementen aan: uitleg van de miljoenen­nota, uiteenlopende events met sprekers, bedrijfsbezoeken, een golfdag en buitenlandse trips naar betaald voetbal. Zo bieden wij u de mogelijk­­heid om te netwerken, business to business zaken te doen en exposure te generen, maar ook om sociaal en maatschappelijk actief te zijn.

  Selectie en breedtesport
  Uiteraard hebben we als csv Apeldoorn de ambitie om op zo hoog mogelijk niveau te spelen met ons eerste elftal, het liefste met zoveel mogelijk spelers uit onze jeugdopleiding. De gecertificeerde jeug­dopleiding richt zich niet alleen op de geselecteerde jeugd, maar zorgt ervoor dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau speelt, ondersteund met goede faciliteiten en trainingen. Op deze wijze versterken we met uw bijdrage de hele vereniging.

  Sponsoring
  Onze club ondersteunen kan al door middel van een reclamebord. Voor bedrijven die kennis willen maken met andere ondernemers is een lidmaatschap van de businessclub de beste optie. Klik hier voor alle mogelijkheden.