• Lid worden?

  Een lidmaatschap binnen csv Apeldoorn kan op verschillende manieren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u bij onze vereniging wil voetballen of misschien wilt u lid worden van onze Businessclub of u heeft wellicht een gehele andere wens. Maar waar moet u precies zijn en is het nodig om een volledig formulier in te vullen.

  Wij begrijpen dat u wellicht nog met vragen zit voordat u besluit om lid te worden. Wilt u iemand spreken die u antwoord kan geven op uw vraag? Stuurt u gerust een e-mail via deze link. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Is de procedure voor u inmiddels bekend, dan kunt u via onderstaande knop het formulier openen en de gewenste gegevens invullen. Dit formulier komt automatisch uit bij de Ledenadministratie en na verwerking nemen wij contact met u op.

 • Overzicht contributiebedragen

            

  Wilt u meer informatie over de indeling per leeftijdscategorie voor jeugdleden, wat u er voor terug krijgt en wat de spelregels zijn met betrekking tot het betalen? Kijk dan op deze pagina.

 • Opzeggen lidmaatschap

  Opzeggen van het lidmaatschap dient te geschieden een maand voorafgaand aan het einde van het lopende kwartaal. Het seizoen loopt van 1 juli tot 30 juni. Met betrekking tot overschrijvingen het volgende:

  Overschrijvingen naar csv Apeldoorn
  Kan via aanmeldingsformulier, de ledenadministratie regelt verder de overschrijving.

  Overschrijvingen naar andere vereniging
  Men kan zich aanmelden bij de nieuwe vereniging welke de overschrijving digitaal regelt. 

  Men dient zich ten alle tijde af te melden bij csv Apeldoorn.

  Contactgegevens ledenadministratie csv Apeldoorn

  Ger Dijkman

  Laan van Zonnehoeve 75
  7325 AV Apeldoorn
  06-23112145
  g.dijkman@csvapeldoorn.nl