• Wil jij graag voetballen? Bij csv Apeldoorn ben je altijd welkom om een aantal keer mee te trainen met een van onze teams, om te kijken of je daarna lid wil worden.

  Voor ouders is het fijn om te weten dat onze club recent is gecertificeerd als Regionale Jeugdopleiding. Het is de hoogst mogelijke certificering voor een amateurvereniging en we zijn hiermee de enige in Apeldoorn. En of een kind nu ambities heeft om op hoog niveau te spelen of dat het gewoon lekker een balletje wil trappen: bij csv Apeldoorn staat het plezier altijd voorop!

  Mini's
  Kinderen tot zeven jaar (onze mini's) kunnen zelfs altijd gratis op de woensdagen trainen en op zaterdag deelnemen aan de 'Worldcup'. Klik hier voor meer informatie.

  JO8 tot en met JO12 (Onderbouw)
  In de onderbouw wordt breed opgeleid volgens de ICT-methode (inzicht, creativiteit en techniek). Alle trainers zijn geschoold in het hanteren van deze methodiek en alle kinderen krijgen evenveel aandacht. Klik hier voor meer informatie over de ICT-methode.

  JO13 tot en met JO23 (Middenbouw en Bovenbouw)
  In de middenbouw en bovenbouw van csv Apeldoorn kiezen we voor een mix van impliciet leren aangevuld met coaching waarbij de trainer-coach door het stellen van vragen de bewustwording bij spelers over hoe het voetbalspel gespeeld kan worden probeert te vergroten. Het leren van technische vaardigheden zal nog grotendeels impliciet verlopen, maar bij het leren maken van keuzes en het leren samenwerken zal de trainer-coach het (zelf)reflecteren actief stimuleren. Zie de visie op leren voetballen van de KNVB!

  Voor de selectieteams in de midden- en bovenbouw worden er aan het einde van het seizoen ook talentenstages gehouden. Meer informatie volgt te zijner tijd.

  Heb je interesse om mee te trainen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

 • Aanmelden meetrainen