• Wil jij graag voetballen in een gezellige en plezierige omgeving waar meer gebeurt dan alleen voetballen? Dan ben je bij csv Apeldoorn aan het juiste adres. Bij onze vereniging staat plezier namelijk voorop. We zijn niet alleen een voetbalvereniging, maar ook een hechte vereniging waarin we samen genieten van voetbal.

  Naast het voetballen organiseren we allerlei leuke activiteiten dankzij onze Jeugd Ontspanningscommissie (JOC). Denk aan een startmiddag aan het begin van het seizoen, zwemmen, sinterklaasfeest, jeugdkamp en nog veel meer.

  Bij csv Apeldoorn is er plaats voor iedereen, ongeacht je niveau. Of je nu op divisieniveau wilt spelen of liever in een lagere klasse actief bent, bij ons kun je terecht. Onze trainers staan voor je klaar en beschikken over professionele oefenstof om je te helpen je vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.

  Wil je eens ervaren hoe het is om bij csv Apeldoorn te voetballen? Dat kan! Je mag namelijk een aantal keer gratis meetrainen om te kijken en te beleven hoe het er bij ons echt aan toegaat.

  Voor ouders is het fijn om te weten dat onze club recent is gecertificeerd als Regionale Jeugdopleiding. Het is de hoogst mogelijke certificering voor een amateurvereniging en we zijn hiermee de enige in Apeldoorn. En of een kind nu ambities heeft om op hoog niveau te spelen of dat het gewoon lekker een balletje wil trappen: bij csv Apeldoorn staat het plezier altijd voorop!

  Inimini's
  Kinderen van 2,5 tot 5 jaar (onze inimini's) kunnen in een veilige en stimulerende omgeving hun eerste stappen zetten op het sportveld, terwijl ze nieuwe vaardigheden leren en zelfvertrouwen opbouwen. De inimini's betalen bij csv Apeldoorn geen contributie. Klik hier voor meer informatie.

  Mini's
  Kinderen van 5 tot 7 jaar (onze mini's) kunnen altijd gratis op de woensdagen trainen en op zaterdag deelnemen aan de 'Worldcup'. De mini's betalen bij csv Apeldoorn geen contributie. Klik hier voor meer informatie.

  JO8 tot en met JO12 (Onderbouw)
  In de onderbouw wordt breed opgeleid volgens de ICT-methode (inzicht, creativiteit en techniek). Alle trainers zijn geschoold in het hanteren van deze methodiek en alle kinderen krijgen evenveel aandacht. Klik hier voor meer informatie over de ICT-methode.

  JO13 tot en met JO23 (Middenbouw en Bovenbouw)
  In de middenbouw en bovenbouw van csv Apeldoorn kiezen we voor een mix van impliciet leren aangevuld met coaching waarbij de trainer-coach door het stellen van vragen de bewustwording bij spelers over hoe het voetbalspel gespeeld kan worden probeert te vergroten. Het leren van technische vaardigheden zal nog grotendeels impliciet verlopen, maar bij het leren maken van keuzes en het leren samenwerken zal de trainer-coach het (zelf)reflecteren actief stimuleren. Zie de visie op leren voetballen van de KNVB!

  Voor de selectieteams in de midden- en bovenbouw worden er in mei ook talentenstages gehouden. Klik hier voor meer informatie.

  Dus waar wacht je nog op? Vul onderstaand formulier in en ontdek de wereld van voetbal en gezelligheid bij csv Apeldoorn! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons sportcomplex.

   

 • Aanmelden meetrainen