• De aanloop naar deze wedstrijd was rommelig, maar uiteindelijk hadden we toch een volwaardige selectie voor de wedstrijd tegen SDC Putten O23-1. Al moet er wel bij gezegd worden dat er toch twee a drie spelers in de wedstrijdselectie zaten die niet 100% fit zijn, maar net terugkomen van een blessure en te weinig hebben getraind om al meteen een wedstrijd te gaan voetballen of afgelopen week ziek zijn geweest.

  Vanuit de eerste selectie deed Pook Descendre de hele wedstrijd mee en Timo Calot mocht 45 minuten meedoen. De O23 begon goed aan de wedstrijd door de bal snel rond te spelen en het doel te zoeken van SDC Putten O23, echter de eerste mogelijkheid werd door de keeper van SDC Putten goed gepareerd.

  In de vierde minuut kwam de O23 al op een 1-0 achterstand door in de opbouw een foutieve lengtepass te geven. Die bal werd onderschept en via onze rechterkant kwam Putten snel door naar de achterlijn. Daar hielden de spelers van de O23 in omdat ze dachten dat de bal over de achterlijn ging, maar hij bleef net binnen en de bal werd breed gelegd en ingeschoten. Door niet bij de les zijn en te slap de duels aan te gaan krijgt de O23 dit seizoen hier de eerste wedstrijden van het seizoen onnodig veel goals tegen.

  In de achtste minuut noteerde Justin Hogeweij de 1-1 door koelbloedig te blijven in de een-tegen-een met de keeper en in deze fase had de O23 het beste veldspel van de wedstrijd, want kort na de gelijkmaker werd er in de tiende minuut de 1-2 gescoord, echter vlagde de grensrechter van SDC Putten voor buitenspel en de scheidsrechter keurde het doelpunt af.

  Uiteindelijk heeft de O23 met 6-3 verloren. De belangrijskte reden is dat het team een zware onvoldoende heeft geleverd op basis van inzet en strijd. De tweede goal werd gemaakt door Avinash Lachman de derde door Kaan Cikara.

  Opstelling csv Apeldoorn O23-1: Maurits de Vor, Youri de Vor, Joau Papilaja, Justin Jansen, Amrish Lachman (65. Fabio Schrijver), Mikai Ozcan (85. Gak Abraham), Timo Calot (46. Guido Dijkgraaf), Pook Descendre (80. Ranen Thomas), Justin Hogeweij, Kaan Cikara, Avinash Lachman (65. Wahib Lagrib)
  Geel: Guido Dijkgraaf
  Afwezig: Ard van Erk, Nick Hofman, Fabian Hommel, Milo Oosterhof

  Tekst: Henk Calot