• Na afloop van de wedstrijd csv Apeldoorn - asv Dronten was er zeer heugelijk nieuws te melden vanuit de businessclub. Waterresort Blocksyl heeft besloten haar co-sponsorschap te verlengen met maar liefst 4 jaar. Wij zijn daar als sponsorcommissie, maar ook als vereniging uiteraard zeer blij mee. Dit is een belangrijke pijler onder ons streven naar een zo hoog mogelijke continuïteit van onze sponsorportefeuille.

  De overeenkomst werd ondertekend door Jan Veeneman namens Waterresort Blocksyl en Hans Bijwaard namens de sponsorcommissie.


  Hans Bijwaard (links) en Jan Veeneman. Foto: wozopro.nl | Wout van Zoeren

  Genieten in de natuur
  Waterresort Blocksyl ligt tussen het sfeervolle stadje Blokzijl (750 meter lopen, 350 meter varen) en het waterdorp Giethoorn. Rondom het resort is volop natuurgebied, rust, waterrecreatie en uitgestrekt boerenland.

  De luxe villa’s zijn gesitueerd op ruime kavels, liggen allemaal aan het water en hebben een eigen aanlegplaats voor een boot. U kunt kiezen uit drie typen woningen: Zuiderdiep voor 4 personen, Noorderdiep voor 4 personen en Groot Noorderdiep voor 6 personen. Houdt u van wellness, dan kiest u voor één van de wellnessvarianten.

  De ruime indeling en de nautic chique inrichting staan garant voor gezelligheid en plezier met elkaar. Met verschillende optiepakketten, waaronder een pakket met zonnepanelen, kiest u voor duurzaam en energieneutraal vakantie vieren.