• csv Apeldoorn speelt komende zaterdag het Apeldoornse onderonsje tegen WSV. Op Sportpark De Voorwaarts fluit scheidsrechter J. Schoonhoven om 18.00 uur voor de aftrap. Bij een gelijkspel of winst op de stadsgenoot kroont csv Apeldoorn zich op eigen kracht tot kampioen van de eerste klasse G. 

  Door de 4-2 overwinning op Woezik én een 2-2 gelijkspel van SDC Putten in eigen huis tegen NSC Nijkerk is het gat tussen beide ploegen opgelopen tot zes punten. Daarnaast heeft het team van hoofdtrainer Jan Kromkamp een beter doelsaldo (+31 om +16). Kromkamp: "Aanstaande zaterdag kunnen we het bij WSV definitief afmaken. Daar gaan we doen wat we altijd doen. Met goed voetbal kansen proberen te creëren."

  Tegenstander WSV is bezig aan een teleurstellende reeks. De ploeg van Richard Karrenbelt pakte in de tweede seizoenshelft slechts vier punten uit tien wedstrijden. In totaal verzamelde WSV twintig punten wat resulteert in een tiende plaats. De achterstand op de veilige achtste plaats is onoverbrugbaar en de voorsprong op de directe degradatieplaatsen is met nog twee wedstrijden te gaan vier punten. 


  Eerder dit seizoen eindigde de eerste competitie-ontmoeting tussen beide teams in een 7-1 zege voor de rood-gelen. 

  Overige wedstrijden speelronde 25 (allen om 18.00 uur):
  NSC Nijkerk - De Bataven
  DTS Ede - Woezik
  RKHVV - SDC Putten
  Bemmel - asv Dronten
  Voorwaarts Twello - DUNO D
  Bennekom is vrij

  Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn? De wedstrijd is beknopt te volgen via X, voorheen TwitterIn de loop van het weekend volgt het wedstrijdverslag met foto’s op onze website en een uitgebreide samenvatting op ons clubkanaal.

  Lees hier alle belangrijke informatie over het duel.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto’s: wozopro.nl | Wout van Zoeren