• Dario Tanda, Delano Grootenhuis, Lars Huber, Levi Tuasela en Noah Tuasela dragen ook komend seizoen het rood-geel van csv Apeldoorn. De vijf spelers hebben deze week hun contract verlengd.

    Dario Tanda en Delano Grootenhuis kwamen afgelopen zomer over van vierdeklasser Sportlust Glanerbrug. De 26-jarige Tanda heeft nog geen speelminuten kunnen maken wegens een knieblessure, maar hij is inmiddels op de weg terug en staat weer op het trainingsveld. Middenvelder Grootenhuis stond in alle zeven officiële wedstrijden aan de aftrap. Hij scoorde daarin een keer en was drie keer aangever.

    Lars Huber verruilde FC Zutphen, uitkomend in de derde klasse, voor csv Apeldoorn. De creatieve middenvelder wist zijn goede spel bij de Zutphenaren door te zetten in de eerste klasse. Tegen DZC ’68 was hij matchwinner met het enige doelpunt van de wedstrijd en was in de districtsbeker goed voor vier assists.

    De broers Levi en Noah Tuasela maakten de overstap van derdeklasser VIOS Vaassen naar csv Apeldoorn. Levi miste sinds zijn komst nog geen minuut op de linksbackpositie. Noah komt voornamelijk als invaller binnen de lijnen, maar was al wel goed voor drie treffers in de bekercompetitie.