• Vernieuwing van de toiletgroepen nu echt begonnen

  9 nov 2023
 • Nadat nog een aantal organisatorische en financiële punten op de i moesten worden gezet, is enkele weken geleden nu echt begonnen met de renovatie van de toiletgroepen. Dit gebeurt in een aantal fases; ten behoeve van de eerste fase is de oude reproruimte, de kledingkamer en de kamer van het secretariaat nu gesloopt. 

  Maar er zijn ook al onderdelen van de nieuwe herentoiletten geplaatst! U kunt zich voorstellen dat het aansluiten van de riolering een intensief en belangrijk onderdeel is! Op de foto's is een en ander al goed te zien.  We streven na om deze eerste fase vóór de nieuwjaarsreceptie op 6 januari af te ronden, zodat iedereen de nieuwe toiletten dan kan zien (en wellicht gebruiken). Daarna gaan we beginnen met sloop van de oude toiletten (heren en dames) en wordt daar het nieuwe wedstrijdsecretariaat gerealiseerd.

  En om het nog mooier te maken, vinden tussendoor ook nog andere werkzaamheden plaats (als tijd en het weer het toelaten): schilderwerk buiten (boeiboorden in één kleur), nieuwe luifel balkon, schilderwerk businessruimte binnen, en meer.... En natuurlijk regulier onderhoud- en herstelwerk.

  Al deze initiatieven en werkzaamheden stroomlijnen we sinds kort door een ''stuurgroepje'', een Kwaliteitsgroep Accommodatie, die zorgt voor eenduidige kwaliteit, haalbaarheid en organisatie. Hierin zitten Mark Neuteboom Spijker (deskundige uitvoering), Richerd Pul (architect), Nico Smedes (deskundige installaties en duurzaamheid) en Hans van Enck (bestuurslid accommodatie).

  Wordt vervolgd!