• Het is natuurlijk prachtig nieuws dat de grootste financieel adviseur uit onze regio stersponsor is geworden van csv Apeldoorn. Derk Lodiers is niet alleen groot zakelijk adviseur, maar hij leidt ook de afdelingen MKB en Inkoop en is enthousiast over de keuze van Veldhuis Advies voor csv Apeldoorn.

    "Ons aanbod is groot en divers, zodat wij zowel bedrijven als particulieren kunnen helpen met o.a. verzekeringen zoals aansprakelijkheid en cyber risico’s maar ook pensioenen en Arbodienstverlening. Dit doen we vanuit de visie van ons familiebedrijf, dat zich wil onderscheiden door midden in de maatschappij te staan." Derk noemt als voorbeeld hoe Veldhuis Advies bij hun vijftigjarig bestaan vijftig wensen van mantelzorgkinderen in vervulling heeft gebracht.

    Ook voor csv Apeldoorn geldt hun motto 'doe maar normaal' en zorg voor binding met buurt. "De keuze voor csv Apeldoorn is voor een groot deel bepaald door onze MKB-adviseur Marthijn Oosterman. Hij is een echte clubman en heeft hierdoor een groot netwerk binnen csv Apeldoorn. Daarnaast streven wij ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen, in alles wat wij doen. Met ons sponsorbeleid zetten we daarbij bewust in op het stimuleren van sporten en bewegen, met name onder de jeugd. Het past dan ook perfect in dit plaatje om stersponsor te zijn van csv Apeldoorn. Een mooie, grote vereniging die midden in de samenleving staat en veel jeugdleden aan zich gebonden heeft."

    Voor meer informatie over de diensten van Veldhuis Advies, kunt u terecht aan de Sportlaan 4a, 8181 BE Heerde, via telefoonnummer 0578-699760, website of een bericht naar info@veldhuisadvies.nl of schiet een van de mannen eens aan tijdens een wedstrijd of event.


    Onder toeziend ook van Hans Steunenberg (links) en Marthijn Oosterman (rechts) tekent Derk Lodiers de overeenkomst.