• Veel belangstelling bij vierde bijeenkomst "voor altijd csv Apeldoorn"

  24 mei 2023
 • Het vierde samenzijn van de oudere leden van csv Apeldoorn op zaterdagmiddag 20 mei 2023 was opnieuw druk bezocht. De inloop was vanaf 13.30 uur en de koffie stond klaar.

  Tegen 14.00 uur werd csv Apeldoorn-voorzitter Jan Veeneman geïnterviewd door Jeroen Pol. Hij vertelde onder andere dat de verduurzaming van de vereniging volop aandacht heeft en dat dit jaar de toiletgroep – eindelijk - volledig wordt gerenoveerd.

  Aansluitend bood KNVB-voorman Bernard de Vries het certificaat aan dat hoort bij de Regionale Certificerering aan jeugdvoorzitter Johan Wind. Dit mag best bijzonder worden genoemd omdat er in onze provincie slechts een handjevol clubs zijn die dezelfde status hebben! Beiden benadrukten dat het krijgen van de erkenning een ding is, maar dat die erkenning zeker onderhoud nodig heeft.  De aanwezigen zagen later die middag, het tegen degradatie knokkende eerste elftal, nipt met 2-3 ten onder gaan tegen het Aaltense AZSV. In de rust en na de wedstrijd was iedereen welkom voor een kopje koffie of een drankje.

  Als u wilt reageren of anderszins opmerkingen heeft dan kunt u altijd terecht bij de onderstaande commissieleden.

  Gerard van de Haar

  06-15871993

  gerardvdhaar@me.com

  Lex Oosterman

  06-51163330

  a.oosterman4@kpnmail.nl

  Wout van Zoeren

  06-10505414

  w.vanzoeren@upcmail.nl

  Wim Tamboer

  06-52685660

  w.tamboer1@chello.nl


  Binnen csv Apeldoorn is een commissie in het leven geroepen die zich tot doel heeft gesteld de onderlinge band tussen de leden aan te halen en te versterken. Daarbij wordt gedacht aan de oudere leden en aan mensen die onze club een warm hart toedragen.  Tekst: csvapeldoorn.nl | Lex Oosterman
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren