• Het bestuurt brengt de achterban periodiek op de hoogte van de besluiten en ontwikkelingen binnen de vereniging.

  De verbouwing van de nieuwe toiletgroep verloopt gedegen en krijgt steeds meer vorm. De vloer- en wandtegels zijn – na enige vertraging – geleverd en worden de komende periode aangebracht. We koersen op afronding van fase 1 (nieuwe toiletten) voor de nieuwjaarsreceptie.

  De (financiële) ledenvergadering wordt gehouden op dinsdag 19 december aanstaande. Voor nadere informatie en voor het opvragen van de agenda kunt u hier terecht.

  Het blijft heel lastig om het rookbeleid te handhaven. Wij als bestuur vragen alle andere leden om personen aan te spreken die zich niet houden aan de afspraken en regels met betrekking tot het rookbeleid. Er is een plek op het sportpark waar men kan roken, doe dit dan ook daar.

  Er is een camera aangeschaft (Veo-camera) waarmee we wedstrijden kunnen opnemen. Er moet nog uitgewerkt worden welke wedstrijden opgenomen kunnen worden, wie dit gaat beheren en hoe we het moeten bedienen. Dit wordt vervolgd.

  Voor de mensen van het jeugdwedstrijdsecretariaat worden nieuwe polo’s aangeschaft.

  De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 6 januari 2024. Vanaf 16.00 uur is iedereen van harte welkom in ons clubhuis. Nadere informatie volgt binnenkort op onze website.

  Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen / opmerkingen hebben, mailt u dan naar secretaris@csvapeldoorn.nl.