• csv Apeldoorn is een ambitieuze vereniging die op amateurniveau zo hoog mogelijk wil spelen. Daarom moet onze jeugdopleiding uitstekend en onderscheidend zijn. csv Apeldoorn wil iedere jeugdspeler als voetballer en als mens op zijn/haar maximaal haalbare niveau ontwikkelen.

    In de selectielijn zoeken wij alleen voor de JO12-1 nog een ambitieuze trainer, liefst in het bezit van UEFA C, maar het diploma Pupillentrainer is ook akkoord. We zoeken een trainer die enthousiast is en spelers met plezier beter wil leren voetballen. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot 19.15 uur.

    Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische lerende werkomgeving. Scholingsmogelijkheid of passende vergoeding zijn bespreekbaar.

    Wij gaan ervan uit dat je open staat voor samenwerking en de voetbalvisie van csv Apeldoorn onderschrijft. Het zeer talentvolle team speelt op hoofdklasseniveau.

    Heb jij interesse? Stuur dan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 3 april aanstaande een e-mail naar Paul de Bruin, Hoofd Jeugdopleiding csv Apeldoorn via het e-mailadres hjo@csvapeldoorn.nl.