• Afgelopen week heeft het kabinet in de persconferentie aangegeven dat er versoepelingen komen in de sport. Helaas is voor ons eerste elftal besloten om de competitie stil te zetten, maar er is goed nieuws. Wij mogen weer trainen, hetzij nog steeds met beperkingen.
   
  Personen tot en met 26 jaar mogen vanaf 3 maart weer als vanouds trainen in groepsverband. Voor personen vanaf 27 jaar gelden nog steeds dezelfde coronamaatregelen:
  • Buiten sporten met maximaal 2 personen
  • Tijdens het sporten dien je onderling 1,5 meter afstand te houden
  • Geen wedstrijden spelen
  Seniorenelftallen
  Een uitdaging ligt in de elftallen die te maken hebben met leeftijdsverschillen. Bestaat een elftal deels uit personen tot en met 26 jaar, dan mogen deze trainen in groepsverband. De elftalspelers boven de 27 jaar dienen te trainen volgens bovenstaande regels.

  Trainingsschema
  De link naar het actuele trainingsschema vindt je onderaan dit bericht. Ieder elftal heeft de mogelijkheid om te trainen maar door de avondklok zijn er wel beperkingen in de tijden. Een alternatief voor jouw elftal kan zijn door bijvoorbeeld op een andere dag te trainen of wellicht wil je op de zaterdag trainen. Deze mogelijkheid willen we nogmaals  onder de aandacht brengen. Trainen op zaterdag gaat in overleg met Ger Dijkman i.v.m. de reservering van de tijden en de velden. Het actuele trainingsschema vinden jullie hier.