• Op donderdag 29 februari is er weer een thema-avond voor alle sponsors van csv Apeldoorn. Vorig jaar was Frans van Seumeren de spreker en dit keer komt Paul Bosvelt naar het clubhuis van csv Apeldoorn. 

  Paul Bosvelt verdedigde het grootste gedeelte van zijn loopbaan de kleuren van Feyenoord en als aanvoerder nam hij de UEFA Cup in ontvangst, na winst in de finale op Borussia Dortmund. Eerder speelde hij bij Go Ahead Eagles en FC Twente en na Feyenoord bij Manchester City en SC Heerenveen. Bosvelt speelde 24 interlands in Oranje.

  Vervolgens ging hij aan de slag bij zijn jeugdliefde Go Ahead Eagles als assistent-trainer. Een functie die hij later ook uitoefende bij Jong Oranje. Verder was hij jeugdtrainer bij FC Twente en trainer van Jong FC Twente. Sinds 2018 is hij technisch manager van Go Ahead Eagles.

  Het programma op 29 februari is als volgt: Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom en om 20.00 uur trapt Hans Steunenberg af met een inleiding. Eerste spreker is Hoofd Jeugdopleidingen Paul de Bruin, met een toelichting op het jeugdplan van csv Apeldoorn. Hierna volgt een interview met Paul Bosvelt. Naast zijn werkwijze bij Go Ahead Eagles is er voldoende ruimte voor anekdotes uit zijn voetballoopbaan. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

  Opgeven voor deze thema-avond kan door een bericht te sturen naar Bart de Brouwer via evenementenbc@csvapeldoorn.nl.

  Wij kijken uit naar jullie aanwezigheid!
  Sponsorcommissie csv Apeldoorn  Foto's: Wout van Zoeren