• Terugblik op jubileumdag

  10 jul 2022
 • Zaterdag 9 juli vond de uitgestelde jubileumdag plaats. Met onder andere een Red & Yellow-toernooi, een nostalgische wedstrijd, eten en drinken en een zanger was er voor ieder wat wils. Daarnaast scheen de zon wat zorgde voor een schitterende dag op het Orderbos.

  Red & Yellow-toernooi
  De dag begon met het Red & Yellow-toernooi. De seniorenteams streden onderling (zeven tegen zeven) voor de winst. De finale werd door het tweede elftal met 2-1 gewonnen ten koste van het vijfde elftal. Het Red & Yellow-toernooi werd georganiseerd door Daan van der Steeg. Tijdens de dag zorgde Harald Seijnaeve en zijn vrouw voor het omroepen en het bijhouden van de standen.

  Afscheidswedstrijd Steven van Es
  Na het Red & Yellow-toernooi stond de meerdere malen uitgestelde afscheidswedstrijd van Steven van Es op het programma. Er waren veel oude bekenden aanwezig om de middenvelder, die in twaalf seizoenen kwam tot 346 officiële wedstrijden, te eren.

  Team 'oud': Gerben Logtenberg, Bram Holtman, Jeroen Willems, Peter de Waal, Robert Schildkamp, Marc Hoekstra, Jasper van Oorspronk, Jaap de Brouwer, Jochem de Weerdt, Mark Fennebeumer en Giel Thijssen.
  Team 'jong': Ruben Fremouw, Luca Bouwmeester, Jesse Perdon, Sebastian van Laar, Rob Diderik, Maarten Boeve, Yorik Meijer, Job Pothof, Jesse Hartgers, Fedde Timmer en Hüseyin Güveli.  Van Es nam in de eerste helft deel uit van team 'oud'. Zij stonden met de rust op voorsprong: 2-1. Team 'jong' was wel aan de leiding gekomen via Hüseyin Güveli, maar zijn doelpunt werd teniet gedaan door Van Es en Giel Thijssen. In de tweede doorgang wisselden Van Es en Maarten Boeve van team. Laatstgenoemde nam de 3-1 voor zijn rekening. Yorik Meijer deed vervolgens nog iets terug, maar kon met zijn teamgenoten niet voorkomen dat de oudgedienden er met de winst vandoor gingen. Na de wedstrijd bleven veel spelers hangen om onder het genot van een biertje bij te praten.  Gezellige avond
  Het horecateam verzorgde met een ruim assortiment aan snacks de inwendige mens. Ook Jacob Heijnen van Fish 'n Food was aanwezig voor een lekker visje. Zanger Patriek Verdriet zorgde voor de sfeer.

  Speler van het seizoen
  Tijdens het avondprogramma werd doelman Dean Bredewolt gehuldigd als speler van het seizoen. Ook in het seizoen 2019-2020 viel hem die eer te beurt. De tweede plaats in de verkiezing was voor Lars Huber. Levi Tuasela maakte de top drie compleet.  Bekijk alle foto's op de website van Wout van Zoeren. Klik hier voor een verslag van De Stentor. Een samenvatting van de afscheidswedstrijd volgt nog.

  csv Apeldoorn wil alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd bedanken voor het mogelijk maken van deze dag.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren