• Terugblik op een geslaagde nieuwjaarsreceptie

  12 jan 2023
 • Afgelopen zaterdag werd na twee jaar overslaan door corona weer een nieuwjaarsreceptie gehouden in het clubhuis. Een mooie traditie, waarbij onder het genot van een hapje en drankje het gedeelde clubgevoel centraal staat.  

  Bij binnenkomst werden traditiegetrouw de handen geschud met het bestuur. Voorzitter Jan Veeneman nam de aandachtige luisteraars in zijn toespraak mee in de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar en blikte vooruit op wat ons in 2023 te wachten staat met de club. Daarin ook aandacht voor de energiebesparende maatregelen en het renoveren van de toiletgroepen.


  Voorzitter Jan Veeneman aan het woord.

  Vanuit Technische Zaken kreeg het nieuws over de verlenging met Jan Kromkamp (eerste elftal) en Kars Deutekom (JO23-1) de handen op elkaar. Ook de aangekondigde terugkeer van Rob Diderik kon op goedkeuring rekenen van de aanwezigen. 


  Hoofdtrainer Jan Kromkamp tekent zijn nieuwe contract.

  De verloting leverde weer een mooi geldbedrag op voor de club, mede dankzij alle gesponsorde prijzen. Wout van Zoeren was de grote winnaar en ging met een splinternieuwe televisie naar huis, die maar net in zijn auto paste. 


  Clubfotograaf Wout van Zoeren wint de televisie.

  Klik hier voor meer foto's.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Denise Van der Lee-Veeneman