• csv Apeldoorn is een ambitieuze voetbalvereniging die op amateurniveau zo hoog mogelijk wil spelen. Daarom willen wij dat onze door de KNVB gecertificeerde jeugdopleiding uitstekend en onderscheidend is. Wij zijn tevens partnerclub van Vitesse en Go Ahead Eagles.

  De eerste jeugdteams in de onderbouw spelen allemaal op hoofdklasseniveau. Vanaf de middenbouw (O13) spelen bijna alle selectieteams tot en met O18 op landelijk divisieniveau. Het O18-1 team is het hoogste jeugdteam. Van daaruit stromen talenten door naar O23 en uiteindelijk hopelijk naar het eerste elftal.

  Wij bieden:
  - Een door de KNVB gecertificeerde opleiding;
  - Duidelijke visie op opleiden volgens ons jeugdopleidingsplan;
  - In de onderbouw wordt breed opgeleid volgens Inzicht-Creativiteit-Techniek-methode;
  - Drie trainingen per week voor alle selectieteams;
  - Extra gratis techniektraining voor O11 en O12 op vrijdag;
  - Alle selectietrainers zijn UEFA C, de meeste zelfs UEFA B, gekwalificeerd;
  - POP-gesprekken;
  - Trainers worden ondersteund door videoanalyse;
  - Een pedagogisch veilig klimaat;
  - Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van spelers;
  - Fysiotherapeuten tijdens 2 trainingsavonden aanwezig.


  Wij zoeken talentvolle voetballers

  Geboren in

  Team

  2011 en 2012

  Nieuw O12 en O13

  2009 en 2010

  Nieuw O14 en O15

  2007 en 2008

  Nieuw O16 en O17

  2004, 2005 en 2006

  Nieuw O18 en O23


  Ben jij een talentvolle speler uit de regio 
  (nog niet lid van csv Apeldoorn) die hoopt in het seizoen 2023-2024 in aanmerking te kunnen komen voor een csv Apeldoorn-selectieteam van je geboortejaar? Meld je dan aan! Ook keepers zijn van harte welkom.

  Meld je uiterlijk één week van tevoren aan bij Ingrid de Winkel via jeugd@csvapeldoorn.nl of app naar 06-17628649 (let op: dit is een nieuw nummer). 
  Vermeld je naam, je e-mail, je telefoonnummer, je geboortedatum, je huidige club en team en je voorkeurspositie en wij nemen contact met je op zodat je mee kan gaan trainen! Daarna kan er eventueel nog een vervolgtraject worden afgesproken!

  Plaats: Sportpark Orderbos 13, 7313 HN in Apeldoorn.

  csv Apeldoorn geeft ook niet-selectiespelers de aandacht die zij verdienen. Trainers worden ondersteund door interne begeleiders en leeftijdscoördinatoren en kunnen gebruikmaken van een zelf ontworpen oefenstofdatabase zodat iedereen met plezier en op zijn of haar eigen niveau kan voetballen. Op onze website kun je je aanmelden als lid.