• Talenten kunnen meetrainen

  9 mrt 2021
 • csv Apeldoorn is een ambitieuze vereniging die op amateurniveau zo hoog mogelijk wil spelen. Het streven is om de hoogst spelende amateurvereniging te zijn in de regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Daarom moet onze jeugdopleiding uitstekend en onderscheidend zijn.

  csv Apeldoorn biedt als enige club in de regio een volledige selectiepiramide. Wij willen iedere jeugdspeler ontwikkelen als voetballer en als mens op zijn/haar maximaal haalbare niveau. Daarom leiden wij in de onderbouw tot en met onder 12 zo breed mogelijk op. Intern wordt er expertise gedeeld en leert het kader van en met elkaar! Vanaf de onder 13 spelen al onze selectie-elftallen onder leiding van door de KNVB geschoolde trainers op landelijk divisieniveau van de KNVB.

  Uiteindelijk kunnen de grote talenten doorstromen naar ons eerste elftal en/of het onder 23-team. Ook dit laatste team stroomt vanaf het voetbalseizoen 2021-2022 in op divisieniveau.

  Ben je een talentvolle speler (nog niet lid van csv Apeldoorn) die hoopt in het seizoen 2021-2022 in aanmerking te kunnen komen voor een selectieteam van je geboortejaar bij csv Apeldoorn? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen er dan voor dat je een aantal keren bij ons kan meetrainen.

  Als er op voorhand vragen zijn, stuur dan een e-mail naar jeugd@csvapeldoorn.nl.

  Heeft u behoefte aan informatie over een eventueel lidmaatschap? Kijkt u dan eens op de pagina van onze ledenadministratie. Daar vind u de mogelijkheid om aan te melden en meer informatie over de kosten.