• Stem voor verduurzaamheid met Rabo ClubSupport

  11 sep 2022
 • Rabo ClubSupport is een actie vanuit de Rabobank om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven om hun doelstellingen te verwezenlijken. csv Apeldoorn doet ook dit jaar weer mee met deze actie en u (als lid van de Rabobank) kunt onze vereniging helpen! Breng uw stem uit!

  Zoals het u waarschijnlijk niet is ontgaan wordt alles om ons heen duurder. csv Apeldoorn heeft in de afgelopen jaren al verschillende stappen genomen in het creëren van een duurzaam sportpark. Misschien niet direct zichtbaar, maar resultaten zoals zonnepanelen, waterbesparende douchekoppen, een zuinige boiler zijn inmiddels geïnstalleerd. De komende tijd hoopt csv Apeldoorn meer stappen te kunnen zetten in de verduurzaamheid van het sportpark en daarvoor hopen wij dat u als lid ons wilt helpen.

  Om ons te helpen moet u lid zijn van de Rabobank en hieronder volgen de stappen die u moet ondernemen om op csv Apeldoorn te stemmen. De stappen zoals hieronder zijn omschreven zijn uitgevoerd op een iPhone, maakt u gebruik van een ander type telefoon dan kunnen de stappen afwijken.

  Maakt u geen gebruik van de Rabo App, dan kunt u ook uw stem uitbrengen op de volgende website:
  https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

  Op deze pagina vindt u de knop Stem Nu, hierna volgen de stappen om in te loggen op uw Rabobank-account.

 • Stap 1:
  Open de Rabo bankieren app op uw mobiel apparaat. In het beginvenster klikt u op de knop Service.

 • Stap 2:
  In het menu Service vindt u een knop Stem op jouw club.

 • Stap 3: 
  In de zoekbalk kunt u zoeken naar uw favoriete club door de naam van de vereniging in te vullen. Let op! Om te kunnen stemmen moet u drie verenigingen selecteren.

 • Stap 4:
  De knop stem bevestigen wordt actief wanneer u uw persoonlijke keuze heeft gemaakt. Klik op deze knop en uw stem wordt uitgebracht.