• Sponsornieuws csv Apeldoorn - september

  3 sep 2021
 • Het nieuwe seizoen staat voor de deur en achter de schermen is de sponsorstichting actief geweest met het werven van nieuwe ondersteuners voor de topsportambities van csv Apeldoorn.

  Grehamer & Company nieuwe stersponsor
  Ondernemers Bas Gregoor en Rik Klinkhamer bundelen hun persoonlijke kracht, langdurige vriendschap, ambitie en gezamenlijke trackrecord om bestaand commercieel en residentieel vastgoed betekenisvol te maken met Grehamer Real Estate.

  Met Grehamer Invest steunt het bedrijf veelbelovende jonge ondernemingen op financieel gebied en als sparringpartner op hun groeipad. Ze doen dit samen met talenten in hun organisatie en vertrouwde businesspartners in de vastgoed-, advies- en financiële wereld. Op www.grehamer.com vindt u het hele verhaal.

  Naast hun zakelijke verbinding zijn Bas en Rik via hun kinderen sterk betrokken bij de jeugd van csv Apeldoorn, waar zij een actieve rol spelen als leiders en trainers.


  Bas Gregoor bij het sponsorbord van Grehamer & Company

  Henk van Tongeren Water en Techniek nieuwe bordsponsor
  Henk van Tongeren Water & Techniek BV heeft ruim zeventig jaar ervaring en levert zowel zakelijke klanten als de overheid veelzijdige oplossingen.

  "Wij zetten water aan het werk om grote infra-, bouw- en waterprojecten in beweging te krijgen, overheden te ondersteunen met hun watermanagement en de wereld een handje vooruit te helpen, met duurzame en innovatieve installatie- en grondwatertechnieken." Henk van Tongeren deed dit zeventig jaar geleden al en Guido van Tongeren en Robert Barkel doen dit zo met hun team het nog steeds. Op www.henkvantongeren.nl staat een indrukwekkend overzicht van de projecten.

  Robert Barkel ondertekende, samen met John Burghout, de bijhorende overeenkomst en benadrukte hiermee zijn lievelingskleuren rood en geel. De kleuren van zowel csv Apeldoorn als Go Ahead Eagles, clubs die ook sportief samenwerken.


  Robert Barkel (links) en John Burghout ondertekenen de overeenkomst

  WoZoPro, Royem Verhuur en Richerd Pul nieuwe clubsponsors
  Wout van Zoeren is de freelancesportfotograaf van onder andere csv Apeldoorn. Hij werkt voor verschillende organisaties, waaronder Persgroep/Stentor en Orange Pictures. Op zijn website www.wozopro.nl is een mooi overzicht te vinden van zijn veelzijdige werk, waaronder natuurfoto’s. Wout is oud-voorzitter van csv Apeldoorn en van de bijhorende sponsorstichting.


  Wout van Zoeren bij zijn sponsorbord

  Royem Verhuur richt zich op iedereen die de woonkamer willen verlengen voor een leuk en geslaagd feest. Op deze site vindt u alles om een geslaagd feest te organiseren. Op de website www.royemverhuur.nl staat het uitgebreide assortiment aan mogelijkheden. Hiernaast is eigenaar Roy Bloemendal een van de drijvende krachten achter de horeca van csv Apeldoorn.


  Roy Bloemendal bij zijn sponsorbord

  In zijn visie als zelfstandig architect stelt Richerd Pul de wensen van de opdrachtgever nooit boven de architectuur. Door mee te denken met de opdrachtgever vindt hij bouwkundige en esthetisch verantwoorde oplossing voor bouw en verbouw, met een reële begroting. Op de website www.richerdpul.nl staat een fraai staaltje van gerealiseerde opdrachten.


  Richerd Pul bij zijn sponsorbord

  Meer weten over de Stichting Sponsoring & Sportpromotion csv Apeldoorn? Klik dan hier!

  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren