• Zaterdag 26 september hebben leden van de club van 100 de ledenpas seizoen 2020 /2021 ontvangen. Een goede reden om terug te kijken naar het afgelopen seizoen.

  Onze voorzitter Jan Karman kan vanwege familieomstandigheden geen tijd vrijmaken voor de club van 100. De taken van Jan worden waargenomen door de overige leden van het bestuur, Walter Schouten, Willeke van Koeverden en Carel van der Meer. Contact mailadres: cwlivandermeer@upcmail.nl.

  Het seizoen 2019 / 2020 heeft als gevolg van het corona virus een ongewenst verloop gekregen. Stilte op voetbalvelden, daar went niemand aan. Vanaf augustus zijn er weer volop activiteiten te bespeuren, er wordt getraind en de competitie is begonnen.

  De vier pupillendoelen, die door de club van 100 zijn gefinancierd en vanaf maart tot en met augustus 2020 doelloos opgeslagen moesten worden, zijn weer volop in gebruik. Onlangs heeft het bestuur ingestemd met het verzoek om alsnog twee verplaatsbare pupillendoelen te bekostigen.

  De mooie vaantjes die wij hebben laten maken voor spelers en begeleiders van pupillen kampioen elftallen liggen onaangeroerd in de doos te wachten op betere tijden. Het elftal JO16 -1 heeft deelgenomen aan het landelijke Nederlands kampioenschap voor JO 16. De club van 100 heeft het inschrijfgeld voor haar rekening genomen. De onkosten voor de pupil van de week en het onderhoud / verplichte keuring van de speeltoestellen zijn door de club van 100 betaald. Zoals gebruikelijk wordt jaarlijks geld gereserveerd voor de vervanging van jassen t.b.v. elftalbegeleiders.

  Wie onlangs in het clubhuis is geweest, zal ongetwijfeld de metamorfose van de kantine zijn opgevallen. Een kantine met een geweldige uitstraling, een felicitatie waard voor de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Hulde. Het oude promobord direct naast de ingang van de kantine paste van geen kant bij de strakke moderne inrichting. Het bord is verwijderd. Binnenkort zal de club van 100 zich presenteren op eigentijdse wijze door middel van een digitaal scherm in de hoofdentree.

  De club van 100 zal ook dit seizoen waar mogelijk investeren in de jeugd van c.s.v. Apeldoorn, van het jongste F-je tot aan de oudste A-er. Wordt lid, meld u aan via bovengenoemd emailadres. Kosten € 45 per seizoen.

  Met vriendelijk groet,

  Carel van der Meer
  Secretaris