• Op zaterdagmiddag 4 mei 2024 zijn de oudere leden van csv Apeldoorn uitgenodigd in de businessruimte van de club. Vanaf 13.30 uur is iedereen welkom. Ook deze keer is de opkomst groot!

  Vanaf 14.00 uur komt bestuurslid technische zaken John Burghout vertellen over scouting, zijn contacten met BVO’s en de doorstroming van onze getalenteerde jeugd.

  De aanwezigen zien later die middag de hoofdmacht van csv Apeldoorn overtuigend en in een prachtige wedstrijd met maar liefst 4-1 winnen van DUNO uit Doorwerth en de koppositie in de eerste klasse G verstevigen.  In de rust en na de wedstrijd is iedereen welkom voor een kopje koffie of een drankje.

  Tijdens deze gezellige middag huldigt verenigingsvoorzitter Jan Veeneman een viertal csv Apeldoorn-jubilarissen te weten Wiebe Amptmeijer, Luc en Chris Bernard (allen 25 jaar lid) en Tiemen Hoekman (maar liefst 50 jaar lid). Hierover later meer.

  Als u wilt reageren of anderszins opmerkingen heeft dan kunt u altijd terecht bij de onderstaande commissieleden.

  Gerard van de Haar

  06-15871993

  gerardvdhaar@me.com

  Lex Oosterman

  06-51163330

  a.oosterman4@kpnmail.nl

  Wout van Zoeren

  06-10505414

  w.vanzoeren@upcmail.nl

  Wim Tamboer

  06-52685660

  w.tamboer@csvapeldoorn.nl

  Binnen csv Apeldoorn is een commissie in het leven geroepen die zich tot doel heeft gesteld de onderlinge band tussen de leden aan te halen en te versterken. Daarbij wordt gedacht aan de oudere leden en aan mensen die onze club een warm hart toedragen.

  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren