• Doelstelling

    De doelstelling van de Stichting Sponsoring & Sportpromotion csv Apeldoorn is het bevorderen van het zaterdagamateurvoetbal in de Gemeente Apeldoorn en wel door middel van het financieel en materieel ondersteunen van de vereniging csv Apeldoorn. Dit omvat de promotieactiviteiten en de ondersteuning van de vereniging. Daardoor willen we de groei naar topamateurvoetbal op zaterdag met de daarbij passende infrastructuur mogelijk maken en in stand houden. Tussen de vereniging csv Apeldoorn en de Stichting is een overeenkomst afgesloten waarin voor beide partijen de rechten en verplichtingen zijn vastgelegd. De overeenkomst heeft bovendien tot doel het beleid en de daaruit voortvloeiende doelstellingen van de vereniging te kunnen realiseren.

  • Werkwijze

    Het sponsorbeleid is erop gericht om de kwetsbaarheid voor de vereniging zoveel mogelijk te verminderen. We hebben plaats voor twee hoofdsponsors, direct daaronder twee cosponsors, daar weer onder de hoofdsponsors jeugd en tenslotte een ongelimiteerd aantal stersponsors. Zij maken allemaal deel uit van de businessclub. Onder deze groep zijn natuurlijk ook allerlei andere sponsormogelijkheden mogelijk zoals kleinere pakketten en speciale sponsorschappen (bijvoorbeeld kledingsponsor, naamsvernoeming, balsponsor, advertenties, etc.). Iedereen is welkom.

  • Interesse?

    Heeft u belangstelling in ons, denkt u dat de missie van uw bedrijf grote raakvlakken heeft met de doelstellingen van csv Apeldoorn neem dan gerust contact op met Hans Steunenberg, via 06-30072056, of via mail. Wij kunnen als grote sportvereniging wellicht veel meer voor u betekenen dan u aanvankelijk dacht.