• Vanaf komend seizoen zijn Wieteke Jansen en Kim Brussaard nieuwe coördinatoren binnen onze regionaal gecertificeerde jeugdopleiding. Coördinatoren zijn het aanspreekpunt binnen de jaarlaag, helpen mee met de teamindeling en bemiddelen bij eventuele problemen. De coördinator werkt nauw samen met de interne begeleider. Wieteke, coördinator voor de JO11, en Kim, coördinator voor de JO8, stellen zichzelf voor.

  Wieteke Jansen
  Mijn naam is Wieteke Jansen en samen met Justin heb ik een zoon en een dochter. Onze zoon Joris, speelt volgend seizoen in de JO11 bij csv Apeldoorn. In mijn werkende leven ben ik fysio- en manueel therapeut bij een grote praktijk in Apeldoorn.

  Graag kom ik bij de wedstrijden van de jongens kijken. De sfeer is prettig en alles eromheen is goed geregeld. Voor een goede organisatie heb je vrijwilligers nodig. Daarom start ik na de zomer als leeftijdscoördinator. Ik heb er zin in!

  Kim Brussaard
  Mijn naam is Kim Brussaard. Vanaf komend seizoen ben ik coördinator van de JO8. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn man Geo en onze kinderen Devin en Mirѐn in Zutphen. Beide kinderen zullen aankomend seizoen bij csv Apeldoorn voetballen. Zelf voetbal ik ook nog met plezier en een andere hobby is skiën. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij de Rabobank en houd mij bezig met onze klanten onder bewindvoering, curatele en budgetbeheer.

  Wij zijn via kennissen bij csv Apeldoorn terechtgekomen, omdat we op zoek waren naar een club met een duidelijke visie op het jeugdvoetbal. Na een paar proeftrainingen hebben wij met een goed gevoel besloten de overstap te maken.

  Zelf ben ik de afgelopen jaren actief geweest als vrijwilliger binnen het jeugdvoetbal. Ik ben bij de vorige club coördinator geweest van de mini’s. Afgelopen seizoen heb ik het team van een van onze zoons getraind en daarnaast ben ik actief geweest als leidster. Stilzitten doe ik niet graag, dus ik heb zin in deze nieuwe uitdaging!


  Wieteke Jansen en Kim Brussaard.