• Mini's (JO6 en JO7)

  Deze kinderen kunnen vrijblijvend een hele maand gratis meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden om te voetballen bij onze mooie club.

  Kinderen op deze leeftijd moeten spelen. Al spelend leren ze! Deze jonge kinderen zijn visueel ingesteld en kunnen nog niet goed lang luisteren. We laten ze dus heel veel zien en ervaren. Plezier hebben in het voetballen is op deze leeftijd het belangrijkste. De trainingen moeten daarom spannend zijn en gebruik maken van hun fantasie geeft extra beleving.

  Het accent tijdens de trainingen ligt dus op plezier en het spelend leren omgaan met de bal in allerlei voetbalspelvormen. De volgende onderdelen komen daarbij veelvuldig spelenderwijs aan de orde: Pingelen & Afpakken, Scoren & Doel verdedigen, Samenspelen & Afpakken.

  Er wordt op woensdagmiddagen van 15.45 tot 16.45 uur getraind op het hoofdveld van csv Apeldoorn op Sportpark Orderbos. Iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur spelen we onderlinge partijtjes 4:4 in tenues van de Worldcup.

  De trainingen staan onder leiding van ervaren trainers die worden ondersteund door studenten van het CIOS uit Arnhem.

  Neem contact op met: jeugd@csvapeldoorn.nl  of minis@csvapeldoorn.nl met vermelding van naam, geboortejaar en telefoonnummer en we nemen snel contact met u op.

  Tijmen Eggink
  Coördinator mini’s csv Apeldoorn