• Mennink Makelaars wedstrijdsponsor tegen Berkum

  23 nov 2022
 • Bij de wedstrijd csv Apeldoorn - Berkum is Mennink Makelaars de wedstrijdsponsor.

  De fietsende en sportvriendelijk makelaar!
  Mennink Makelaars is niet alleen sinds 1956 makelaar in Apeldoorn, maar ook de eerste fietsende makelaar van Apeldoorn. Op de fiets ga ik naar de huizen voor verkoop en aankoop en het uitvoeren van taxaties. Al jarenlang sponsoren wij csv Apeldoorn, volleybalvereniging Dynamo en schaats- en skeelervereniging DNIJ. Dit maakt Mennink de sportvriendelijke makelaar.

  Waardebepaling van uw woning
  Op dit moment is het belangrijk om te weten wat uw woning waard is, zeker als u overweegt om uw woonsituatie te veranderen. U maakt dan gelijk met ons kennis en krijgt gelijk informatie over de waarde en mogelijkheden die er voor u zijn.

  Op een goede wijze uw woning verkopen
  Mennink makelt al 66 jaar in Apeldoorn en omgeving en is aangesloten bij de NVM. Dit doen wij al jarenlang professioneel en deskundig met alle marketing als foto’s, video’s en eigen woning website om uw woning goed te verkopen.

  Een huis kopen
  De prijs- en kwaliteitverhouding moet goed zijn. Bouwkundig nemen we het huis onder de loep. Juridisch moet het kloppen. Allemaal zaken waar wij naar kijken. Met data en gegevens onderbouwen we dit en kunnen zorgen wij ervoor dat u een goede woning koopt.

  Taxatie nodig voor uw hypotheek
  Heeft u een woning gekocht, dan is er meestal een taxatie nodig voor uw hypotheek. Ook als u de hypotheek wilt wijzigen om bijvoorbeeld in een gunstiger rentetarief in aanmerking te komen kan een taxatie nodig zijn. Wij maken gevalideerde taxatieraporten op die door alle banken geaccepteerd worden.

  Mennink Makelaars
  Loolaan 14
  7315 AA Apeldoorn
  Telefoon: 055- 578 55 40
  www.menninkmakelaars.nl
  info@menninkmakelaars.nl

  Lees ook de voorbeschouwing op het duel met Berkum. Fatih Celik is Pupil van de Week.