• Mennink Makelaars sponsort komende drie live-uitzendingen vlaggenschip

  19 nov 2021
 • Mennink Makelaars is de komende drie duels van het eerste elftal wedstrijdsponsor. Het makelaarskantoor zal tijdens de live-uitzendingen van csv Apeldoorn TV prominent te zien zijn. Het gaat om de wedstrijden tegen DZC '68, SVI en De Merino's.

  ‘Mennink kent de klant en de markt en heeft een 
  no-nonsense mentaliteit’
  Als 'mensen-mens' is het mooi om verkopers en kopers te begeleiden en om soms tegengestelde belangen bij elkaar te brengen. Als makelaar en taxateur kom je in zoveel verschillende huizen, gezinnen en situaties terecht dat het altijd spannend en bij iedereen anders is. Voor mij, als leidinggevende, ben ik ook nog actief met kantoorzaken en alles wat daarbij hoort. Het zelfstandig zijn geeft vrijheid en verantwoordelijkheid en is steeds uitdagend.

  ‘Ik ben de derde generatie Mennink Makelaars’
  Als geboren en getogen Apeldoorner ben ik in 1998 in de zaak gekomen en heb ik in 2004 mijn makelaarsdiploma gehaald. Ik ben de derde generatie Mennink Makelaars en wij zijn, denk ik, het oudste zelfstandige makelaarskantoor in Apeldoorn. Mennink kent de klant en de markt en heeft een no nonsens mentaliteit. Ik ken Apeldoorn en zijn huizenmarkt goed en heb er mijn uitgebreide netwerk. Apeldoorn heeft een grote verscheidenheid aan huizen. Veel vrijstaande en helft van dubbele woningen. Apeldoorn is mooi gelegen op de Veluwe en centraal in Nederland met goede uitvalswegen.

  Veelzijdig actief in vrije tijd
  Ik woon zelf in een leuke hoek van Apeldoorn in een vrijstaand jaren dertig woning met mooie detaillering: echt een gezellig huis. In mijn vrije tijd doe ik aan marathon schaatsen en fietsen op m’n racefiets en MTB. Door te sporten maak je je hoofd leeg en krijg ik weer veel energie. In mijn spaarzame vrije tijd kom nog steeds graag bij csv Apeldoorn, dat is nog altijd mijn ‘kluppie’. Ik heb er jaren met heel veel plezier gespeeld. Ik houd verder van reizen maken en andere culturen ontdekken.  Succes bij de verkoop door het volgen van het stappenplan
  Wat de reden ook is om uw woning te verkopen: Mennink Makelaars luistert goed naar u en maakt een plan om er voor ú het allerbeste resultaat uit te halen. Dit doen wij op basis van ons vijfstappenplan. Daarmee vergeten we niets in uw belang, doorlopen we altijd de juiste volgorde en koersen wij op een voor u optimaal succesvolle verkoop aan. Heel bijzonder daarbinnen zijn vooral de realistische waardebepaling en advies, up to date website, de geheel eigen website voor uw woning en uiteraard scherpe onderhandelingen. Benieuwd naar ons vijfstappenplan?

  Bij een huis hoort een hypotheek. Maar welke hypotheek hoort eigenlijk bij u?
  Uiteraard zijn wij bij Mennink Makelaars geen hypotheekadviseur. Dat is een vak apart. Wel hebben we hele goede ervaringen opgedaan met hypotheekadviseur Harte & Partners, gevestigd in hetzelfde pand als Mennink Makelaars.

  Mocht u willen weten of een woning financieel haalbaar is?
  Of wilt u al uw verzekeringen onder de loep leggen? Ook hierbij is Elco Harte u graag van dienst. Wij kunnen hem dus van Harte aanbevelen. 

  Actie: Gratis waardebepaling van uw woning!

  Voortvarend uw woning verkopen in Apeldoorn?  Mennink Makelaars | Loolaan 14, 7315 AA Apeldoorn | www.menninkmakelaars.nlinfo@menninkmakelaars.nl | 055-57785540

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Lex Oosterman