• Martijn Droppert traint komend seizoen de O23-1 van csv Apeldoorn. Daarmee volgt de Apeldoorner Kars Deutekom op, die hoofdtrainer wordt van OVC ’85 uit Oosterbeek.

    De 35-jarige Droppert was in het verleden doelman bij achtereenvolgens Victoria Boys, Robur et Velocitas en AGOVV. In 2019 stopte hij op dertigjarige leeftijd wegens aanhoudend blessureleed. Gedurende zijn voetballoopbaan was Droppert al als jeugdtrainer actief, maar nadien werd hij assistent-trainer en keeperstrainer bij Robur et Velocitas.

    Dit seizoen heeft de sportdocent een sabbatical en kijkt mede daarom extra uit naar komend seizoen. “Ik heb enorm veel zin om weer aan de slag te gaan. Bovendien is csv Apeldoorn een mooie club waar verzorgd en aanvallend voetbal in combinatie met presteren hoog in het vaandel staat. Ik ben bloedfanatiek, dus ik denk daarom bij de club te passen. Daarnaast spreekt het me aan dat veel jeugdspelers de kans krijgen in het eerste elftal. Goed genoeg is immers oud genoeg. Mijn rol is dan ook om een bijdrage te leveren in het ontwikkelen van spelers en vervolgens af te leveren. Ik vind het belangrijk om dit samen te doen als team waarin iedereen even belangrijk is.”

    csv Apeldoorn bedankt Kars alvast voor zijn inzet voor onze vereniging en wenst Martijn veel succes komend seizoen.    Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren