• Zaterdagmiddag heeft de KNVB aan csv Apeldoorn het certificaat voor de jeugdopleiding uitgereikt. Het certificaat voor de Regionale Jeugdopleiding betekent dat csv Apeldoorn op 64 punten de jeugdopleiding goed heeft georganiseerd. In de Stedendriehoek is csv Apeldoorn daarmee de enige vereniging die deze excellente status mag dragen. Ook in de provincie Gelderland zijn er slechts enkele clubs die dit predicaat mogen dragen!

  Voorafgaand aan het duel met AZSV reikte KNVB-afgevaardigde Bernard de Vries het certificaat uit aan jeugdvoorzitter Johan Wind. Ook Hoofd Jeugdopleidingen Paul de Bruin en diverse jeugdtrainers waren aanwezig bij dit heugelijke moment.


  Johan Wind (Jeugdvoorzitter), Bernard de Vries (KNVB) en Paul de Bruin (Hoofd Jeugdopleidingen)

  csv Apeldoorn staat al langer bekend om het hoge lokale niveau van haar jeugdopleiding. De laatste jaren heeft de jeugdopleiding zich verder doorontwikkeld met als resultaat dat wij ons nu Regionale Jeugdopleiding mogen noemen.

  De status van Regionale Jeugdopleiding is het resultaat van het Kwaliteit- en Performance Programma van de KNVB en NMC Bright. Het certificaat is een bevestiging van de opleidingskwaliteiten die csv Apeldoorn zijn honderden jeugdleden wekelijks biedt. Er is door onze jeugdtrainersstaf de laatste jaren heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Het is een prachtige beloning voor het harde werken.

  Het spreekt voor zich dat wij enorm trots zijn op dit resultaat. Het vormt een uitstekende basis om onze opleiding de komende jaren nog verder te verbeteren waardoor wij iedereen een nog betere opleiding kunnen bieden!


  Jeugdtrainers van csv Apeldoorn.

  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren