• Kamp Coating Groep wedstrijdsponsor tegen DUNO D

  2 mei 2024
 • Bij de wedstrijd csv Apeldoorn - DUNO D is Kamp Coating Groep de wedstrijdsponsor. Kamp Coating Groep is sinds het seizoen 2019-2020 samen met Veeneman Bouw hoofdsponsor van csv Apeldoorn. Daarvoor was het bedrijf stersponsor.

  Marktleider
  John Kamp is de trotse eigenaar van de Kamp Coating Groep, een bedrijf dat zich bezighoudt met oppervlaktebehandelingen van allerlei soorten metalen. Kamp Coating Groep is marktleider in het voorbehandelen en poedercoaten van metalen producten.


  Directeuren John Kamp en ir. Maarten Waaijenberg van Kamp Coating Groep.

  Duurzaamheid en milieu
  Duurzaamheid en milieu is voor Kamp Coating Groep erg belangrijk. Duurzaam heeft in de coatingbranche twee betekenissen. Allereerst die van lange levensduur als gevolg van het coatingsysteem. De laatste jaren is daar de milieuvriendelijkheid van dit systeem bijgekomen.

  Nieuwe locatie
  Onlangs opende Kamp Coating Groep een nieuwe locatie in Eindhoven. Op Park Forum heeft Kamp Coating Groep de hightech fabrieken Efte Coating, Anopanel en Duropanel onder het dak van een megafabriek gerealiseerd. De opening vond plaats in aanwezigheid van een grote groep klanten, leveranciers en overige genodigden, waaronder een vertegenwoordiging van het bestuur en de businessclub van csv Apeldoorn.
  Kamp Coating Apeldoorn BV
  CuraƧao 15, 7332 BL Apeldoorn
  Telefoon +31 (0)55 - 533 34 32
  www.kampcoating.nl