• Zaterdagmiddag 22 juni kwam de A-selectie van csv Apeldoorn nog een keer bij elkaar om het seizoen af te sluiten en afscheid te nemen van spelers en stafleden die in het nieuwe seizoen niet meer actief zullen zijn voor de club. Daarnaast werd de speler van het seizoen bekendgemaakt en kregen alle spelers en stafleden een speciaal gemaakt fotoboek wegens het kampioenschap in de eerste klasse G.

  Er werd afscheid genomen van Sem Oerlemans, Daniël Krosse, Cedric Bultman (allen VIOS Vaassen) en Timo Calot (Beekbergen). Zij werden toegesproken door Jan Kromkamp. Mehdi Bouhekan (De Graafschap) kon niet aanwezig zijn. Daarnaast stopt keeperstrainer Jeroen ter Velde. Hij gaat alleen verder bij Eerbeekse Boys. Ook werd er afscheid genomen van O23-1-trainers Kars Deutekom (OVC ’85 1) en Luke Wichers (FC Horst O23-1).


  Sem Oerlemans, Daniël Krosse, Cedric Bultman en Timo Calot.

  Jelle Macaré werd bekroond tot speler van het seizoen. De middenvelder, die ook als verdediger uit de voeten kan, bleef in de door supporters jaarlijks georganiseerde verkiezing Pieter van der Straten en Kelly Joao voor. Macaré kwam dit seizoen in 23 van de 24 competitiewedstrijden in actie en was een dragende speler in het kampioenselftal van Jan Kromkamp. De inwoner van Zutphen was daarnaast goed voor vijf goals en bereidde een doelpunt voor.

  We feliciteren Jelle met de uitverkiezing tot speler van het seizoen en bedanken alle vertrekkende spelers en stafleden voor hun inzet bij onze club! 

  Klik hier voor alle foto's van Wout van Zoeren.


  Jelle Macaré met Piet Arends, coördinator van de speler van het seizoen-verkiezing.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Henk-Jan van Beek
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren