• Jamshed Payam versterkt voor komend seizoen het trainersgilde van csv Apeldoorn. De Apeldoorner neemt de JO17-2 onder zijn hoede. Payam was in eerste instantie kandidaat voor de JO16-1, maar er is gekozen om dit elftal niet in te schrijven voor komend seizoen. De JO17-2 wordt wel ingeschreven, omdat dit beter past bij de ontwikkeling voor de spelers die voor dit team in aanmerking komen.

    Payam komt over van Robur et Velocitas JO19-2, waar hij tevens algehele scheidsrechterscoördinator was. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben blij dat ik aan de slag kan bij csv Apeldoorn. De club zit goed in elkaar en ik heb het nieuwe jeugdplan goed gelezen. Ik heb er een positief gevoel over.”

    Ik ben iemand die veel bezig is met het proces”, vervolgt Payam, die de opleiding UEFA-C volgt. “Ik geef spelers veel verantwoordelijkheden en probeer uit elke speler het maximale te halen. Spelers moeten conditioneel en mentaal alles kunnen geven. Maar ook buiten het veld probeer ik spelers beter maken en doe ik graag aan teambuilding. Elke speler heeft een eigen tempo en een andere aanpak. Dat is het mooie aan jeugdtrainer zijn.”