• Issam el Harchaoui maakt overstap naar GA Eagles, andere talenten komen terug

    13 jun 2022
  • Issam el Harchaoui - topscorer van onze JO15-1 - speelde zich dit voorjaar in de kijker van Go Ahead Eagles. Na enkele trainingen en deelname aan een toernooi in Roosendaal volgde begin juni dan eindelijk het verlossende woord: Issam is welkom in de jeugdopleiding van de Deventenaren. 

    Voor Issam, die al zijn hele leven bij csv Apeldoorn voetbalt, komt zo de droom van een carrière in het betaald voetbal een stap dichterbij. Na de met 5-6 gewonnen wedstrijd bij DZC '68 waarin hij drie prachtige goals maakte, zei hij: “Ik voelde me net Benzema!" We zijn er bij csv Apeldoorn dan ook erg trots op dat Issam deze uitnodiging gekregen heeft en we wensen hem veel succes en plezier toe in Deventer.

    Tegenover dit vertrek staat ook de komst van drie spelers uit de GA Eagles-opleiding naar onze eigen jeugdopleiding: Mees de Weerd en Bor Wissink komen onze JO17-1 versterken en Brian Goudbeek is al aangesloten bij de JO18-1 van trainer Jeroen Berghuis. Mees en Brian speelden in het verleden ook al voor csv Apeldoorn. We heten bovenstaande spelers heel hartelijk welkom!


    Issam el Harchaoui.