• Om organisatorische redenen hebben er nog een aantal verschuivingen plaatsgevonden in de trainersstaf van de middenbouw en bovenbouw. Mike Bonhof wordt met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van de JO13-1. Hij zal daarbij op maandag geassisteerd worden door Dennis Boor, die nu nog trainer is van JO14-1. John Burghout schuift door naar de JO14-1 en gaat dus met zijn huidige groep mee. Edi Andryos komt vanuit de JO13-2 en gaat John assisteren bij de JO14-1.

  We zijn erg blij dat Quinten van Straalen terugkomt van Schalkhaar waar hij afgelopen seizoen de JO15-1 deed. Hij krijgt komend seizoen bij csv Apeldoorn als duo met Tom Dhont, onze huidige trainer van JO17-1, de JO15-1 onder zijn hoede. Menno Hof en Marco Fella schuiven door naar de JO16-1. De eerder aangekondigde Marvin Dolion komt over van Robur et Velocitas JO15-1 en gaat de JO17-1 doen.


  Quinten van Straalen. Foto: Wout van Zoeren

  Het totale plaatje vanaf JO13-1 ziet er dan al volgt uit.

  Team

  Niveau

  Trainers

  JO13-1

  Divisie 3

  Mike Bonhof en Dennis Boor

  JO14-1

  Divisie 3

  John Burghout en Edi Andryos

  JO15-1

  Divisie 3/4

  Tom Dhont en Quinten van Straalen

  JO16-1

  Divisie 4

  Menno Hof en Marco Fella

  JO17-1

  Divisie 6

  Marvin Dolion en vacature

  JO19-1

  Divisie 5/6

  Jeroen Berghuis en Ronald ten Berk de Boer

  Keepers

   

  Henry Udinga en Nick Hofman


  Vanaf 2 juni aanstaande starten we met de voorlopige selecties JO13-1 tot en met JO19-1 tot ongeveer 20 juni! Spelers worden hiervoor uitgenodigd door de trainers. We zijn ook druk bezig samen met de coördinatoren de overige teams in te vullen. Binnenkort komen we daarover met verdere informatie.

  Henk Jan Schouten van der Velden, jeugdvoorzitter
  Paul de Bruin, Hoofd Jeugdopleiding