• Hidde Eshuis draagt vanaf komend seizoen weer het tenue van csv Apeldoorn. De 24-jarige Arnhemmer keert terug bij de club die hij in 2022 verliet voor DTS Ede. In zijn eerste periode op het Orderbos kwam de linksbenige verdediger annex middenvelder, tot 25 officiële wedstrijden.

    "csv Apeldoorn is een mooie club met leuke mensen. Het voetbal wordt professioneel benaderd, maar daarnaast is er voldoende ruimte voor gezelligheid. Die combinatie maakt het dat het voor mij een ideale club is. Mijn eerste periode heb ik dan ook beleefd als een mooie tijd, waarin ik in de laatste maanden helaas weinig heb kunnen spelen wegens blessures", vertelt Eshuis, die als Financial Consultant werkzaam is bij vijzelaar.com.

    "Nu ik weer volledig pijnloos voetbal en csv Apeldoorn volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid uit gaat komen in de vierde divisie, is dit een goed moment om terug te keren bij csv Apeldoorn. Ik wil namelijk het maximale uit mijn voetbalcarrière halen. Over mijn ambities heb ik de afgelopen periode gecommuniceerd met DTS Ede, waar ik in eerste instantie had aangegeven te blijven. Hoewel ik snap dat zij het vervelend vinden, is dit voor mij de juiste sportieve keuze. Ik hoop bij csv Apeldoorn te laten zien wat ik kan en een grote bijdrage te kunnen leveren."

    csv Apeldoorn heet Hidde welkom terug bij onze vereniging en wenst hem alvast veel succes toe.