• Kinderen met geboortejaar 2016, 2017 en 2018 (vanaf vijf jaar) kunnen vrijblijvend een hele maand gratis meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden om te voetballen bij onze mooie club. Kinderen op deze leeftijd moeten spelen. Al spelend leren ze!

  Het accent tijdens de trainingen ligt op plezier en het spelend leren omgaan met de bal in allerlei voetbalspelvormen. De volgende onderdelen komen daarbij veelvuldig spelenderwijs aan de orde: Pingelen & Afpakken, Scoren & Doel verdedigen, Samenspelen & Afpakken.

  Er wordt op woensdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur getraind op het hoofdveld van csv Apeldoorn op Sportpark Orderbos. Iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur worden er onderlinge partijtjes 4:4 gespeeld in tenues van de Worldcup.

  De trainingen staan onder leiding van Johan Leliveld die wordt ondersteund door studenten van het CIOS uit Arnhem.

  Neem contact op met: jeugd@csvapeldoorn.nl of minis@csvapeldoorn.nl met vermelding van naam, geboortejaar en telefoonnummer en we nemen snel contact met u op.

  Ook oudere kinderen kunnen vrijblijvend en gratis een aantal keren meetrainen bij onze onderbouwteams.

  JO8, JO9 en JO10
  In de onderbouw wordt breed opgeleid volgens de ICT-methode (inzicht, creativiteit en techniek). Alle trainers zijn geschoold in het hanteren van deze methodiek en alle kinderen krijgen evenveel aandacht. De eerste teams in de onderbouw spelen allemaal op hoofdklasseniveau. De trainingen zijn op maandag en woensdag van 16.50 tot 18.05 uur.

  JO11 en JO12
  Ook in deze leeftijdscategorieën wordt gewerkt volgens de ICT-methode (inzicht, creativiteit en techniek), zijn alle trainers geschoold in deze methodiek en krijgen alle kinderen evenveel aandacht. De trainingen zijn voor deze leeftijdsgroep allemaal op dinsdag en donderdag van 18.05 tot 19.20 uur. Op vrijdagavond is er voor de echte liefhebbers in deze leeftijdsgroep ook nog een gratis, extra techniektraining!

  Voor de selectieteams in de midden- en bovenbouw zijn er in de week van 8-12 mei weer talentenstages. Neem hiervoor contact op met Ingrid de Winkel via jeugd@csvapeldoorn.nl met vermelding van naam, geboortejaar, huidige vereniging, favoriete positie en telefoonnummer en we nemen snel contact met je op. Klik hier voor meer informatie over de talentenstages.