• De O23-1 is er zaterdag niet in geslaagd om zich te handhaven in Divisie 2 doordat concurrent HSC '21 uit Haaksbergen zelf bij Huizen won en de O23-1 met 3-1 onderuit ging tegen Sparta Nijkerk. Degradatie naar Divisie 3 is dus een feit.

  Waar wij de afgelopen maanden met kunst en vliegwerk een team bij elkaar moesten knutselen hadden onze concurrenten het wat gemakkelijker die met veel grotere selecties werken. Ook zaterdag is er met pijn en moeite maar een selectie van dertien spelers en dan moet je aantreden tegen een goed spelend Sparta Nijkerk. Er werd wel goed partij geboden door goed en gedisciplineerd in de organisatie te spelen.

  Echter moeten wij het op dit moment hebben van keihard werken en als je iets de teugels laat vieren slaat een tegenstander meteen toe en komen wij ook kwaliteit te kort. Het grootste probleem is dat wij in de aanval moeilijk een bal vast kunnen houden zodat onze middenvelders ook kunnen aansluiten en in afwerking ontbreekt het ons aan een spits die makkelijk scoort.

  Op dit moment zijn we achter de schermen volop bezig om volgend seizoen een goede en brede O23-selectie te formeren zodat we volgend seizoen weer gaan proberen om terug te komen naar Divisie 2, want we hebben in het begin zeker laten zien dat we op dat niveau thuishoren.

  Daarnaast zijn we nog op zoek naar talentvolle spelers die de stap naar csv Apeldoorn O23 willen maken. Mocht je ge├»nteresseerd zijn kun je contact opnemen met Henk Calot, teammanager van de 023 via h.calot5@upcmail.nl.

  De begeleiding voor het nieuwe seizoen moet ook worden versterkt en daar zijn we dringend op zoek naar een assistent-scheidsrechter, een verzorger en een tweede teammanager! Dus meld je aan, want deze jongens verdienen het.

  Ook wil ik de trouwe supporters bedanken voor het ondersteunen van de jongens gedurende het seizoen.

  Aan het eind van elk seizoen gaan er ook jongens csv Apeldoorn verlaten. Dat is altijd jammer als ze dat bekend maken. Ze denken dat het gras bij de buurman altijd groener is, maar de praktijk zal dat uitwijzen. Toch wens ik ze heel succes bij hun nieuwe club.

  Opstelling: Hidde Wind, Pieter van der Straten, Tijmen Luttikholt, Guido Dijkgraaf, Ard van Erk, Milo Oosterhof, Thimo van Lier, Rowan Lorist, Volkan Kemence (70. Amrish Lachman), Reshawn Eustace (46. Justin Jansen), Timber van Tongeren.

  Tekst: Henk Calot