• Henry Udinga breidt komend seizoen zijn takenpakket bij csv Apeldoorn uit. De 52-jarige Apeldoorner is momenteel al vier seizoenen keeperscoördinator en traint de keepers in de onder- en middenbouw. Na de zomer gaat hij ook aan de slag met de doelmannen van de A-selectie. Udinga volgt daarmee Jeroen ter Velde op, die na dit seizoen vertrekt. Hij kan csv Apeldoorn niet meer combineren met zijn werkzaamheden voor Eerbeekse Boys.

    Udinga stopt na dit seizoen bij WSV om zich volledig te kunnen richten op zijn functies bij Go Ahead Eagles en csv Apeldoorn. Bij de Deventer club traint hij op dinsdag- en donderdagmiddag de jeugdkeepers en is daarnaast op zaterdag aanwezig bij de wedstrijden. Bij csv Apeldoorn is Udinga dinsdag- en donderdagavond actief. Indien te combineren met Go Ahead Eagles is de voormalig doelman van onder andere Robur et Velocitas en WSV zaterdags ook op het Orderbos te vinden.

    Udinga is enthousiast over zijn nieuwe rol bij csv Apeldoorn. “Ik ben al eens eerder gevraagd voor deze functie, maar toen kwam het er niet van. Nu past het goed in het plaatje en is het praktischer om bij twee clubs werkzaam te zijn. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan aangezien de keepers veel potentie hebben. Ik hoop hen nog beter te kunnen maken en vooral belangrijker te laten zijn in het team.”

    csv Apeldoorn bedankt Jeroen alvast voor zijn inzet voor onze vereniging en wenst Henry veel succes komend seizoen.    Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren