• Henk Dijkgraaf en Norman Boom nieuwe bestuursleden

  26 jun 2024
 • Op de laatste ledenvergadering zijn Henk Dijkgraaf en Norman Boom verkozen tot bestuurslid van csv Apeldoorn. Dijkgraaf neemt de nieuwe portefeuille commercie op zich waarmee hij contactpersoon wordt voor de commissies PR&Communicatie, sponsorcommissie en evenementen. Boom wordt penningmeester. In dit bericht stellen beide nieuwe bestuursleden zichzelf voor.

  Henk Dijkgraaf: "Als je aangeeft dat je in je huidige functie als Sportraadbestuurder gaat stoppen, dan is het niet zo vreemd dat je gevraagd wordt om iets voor een vereniging te willen doen. Als oud-voetballer is dat dan ook fijn om weer bij csv Apeldoorn als bestuurslid commercie aan het werk te gaan. Dank voor mijn benoeming tijdens de ALV, ik ben me nu eerst aan het inlezen en hoop straks een bijdrage aan de (sportieve) successen van deze mooie voetbalvereniging te mogen gaan leveren."


  Henk Dijkgraaf.

  Norman Boom: "Ik ben sinds 2005 lid van csv Apeldoorn en train/speel op dit moment nog bij het tweede elftal. Afgelopen jaar ben ik tevens trainer/coach geweest van het elftal van mijn zoon Melle Boom (JO13). De binding met csv Apeldoorn is met de jaren sterker geworden en ik vind het mooi en belangrijk om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten voor de club. Ik heb een financiƫle achtergrond en dus is het penningmeesterschap een rol die goed bij mij past. Ik vind het een eer en een mooie uitdaging om Benno Schep te mogen opvolgen. Door het goede werk van Benno en zijn team is die uitdaging goed te doen. De club is op dit moment gezond en die lijn moeten we vasthouden. Ik heb er zin in om samen met onder andere Mark Baas, Dennis Logtenberg en Walter Schouten aan de slag te gaan en met het bestuur de club verder te brengen de komende jaren."


  Norman Boom.