• Hek op slot, licht uit!

  20 dec 2021
 • De vereniging, dat zijn wij. Dagelijks zorgen we ervoor dat iedereen zoveel mogelijk gebruik kan maken van ons sportpark. De vereniging zorgt ervoor dat iedereen kan voetballen of training kan geven. Er is echter nog wel een punt van aandacht...

  Gedurende de periode dat het sportpark om 17.00 uur dicht moet zijn, merken we dat iedereen netjes voor deze tijd van het sportpark af is. Het gebeurt helaas wel dat het hek open blijft en de verlichting van alle kleedkamers dan nog aan zijn. Vind je dat niet zonde van het energieverbruik? Daarbij is een openstaand sportpark ook een uitnodiging voor ongewenste bezoekers.

  We willen de teams, die in de laatste blokken trainen, vragen om hier wat extra aandacht aan te besteden. Overleg met de andere teams wie de verantwoordelijkheid neemt voor het afsluiten. Het afsluiten hoeft maar enkele minuten te duren.

  Zijn er vragen over het afsluiten of heb je bijvoorbeeld geen sleutel die op het hek past. Stuur je vraag door via de secretaris en we zorgen ervoor dat dit geregeld wordt.

  Alvast bedankt voor ieder zijn/haar medewerking.