• Hans Steunenberg nieuwe voorzitter sponsorstichting

    18 feb 2021
  • De Stichting Sponsoring & Sportpromotion csv Apeldoorn is voluit de naam van de stichting die alle sponsoractiviteiten van onze vereniging regelt. Niet alleen voor het 1e en 2e elftal, maar ook voor geselecteerde en niet-geselecteerde jeugdteams, waar sponsoring een rol speelt.

    Vanaf 2017 bestond het bestuur uit voorzitter Han Zwamborn, penningmeester Huib Mojet en secretaris Hans Steunenberg. Han en Huib gaan stoppen met hun activiteiten, terwijl Hans de voorzittershamer overneemt en aan de slag is gegaan met het samenstellen van een nieuw bestuur.

    Han en Huib verdienen een groot woord van lof over de wijze waarop zij de afgelopen jaren, zeker tijdens de corona beperkingen, de continuïteit van de stichting hebben gewaarborgd. Veel sponsors zullen met plezier terugdenken aan de trip naar West Ham United vorig jaar.

    Het nieuwe stichtingsbestuur bestaat uit voorzitter Hans Steunenberg, Jan Veeneman namens csv Apeldoorn, John Burghout voor algemene zaken, Bart de Brouwer voor evenementen en Joost Poppe voor communicatie. Het penningmeesterschap en commerciële zaken moeten nog worden ingevuld.