• Gratis meetrainen

  16 apr 2022
 • csv Apeldoorn is een ambitieuze voetbalvereniging die op amateurniveau zo hoog mogelijk wil spelen. Daarom willen wij dat onze door de KNVB gecertificeerde jeugdopleidinguitstekend en onderscheidend is.

  Onder 6 en 7 (de mini’s)
  Er wordt op woensdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur getraind op het hoofdveld van csv Apeldoorn op Sportpark Orderbos.
  Vanaf 3 september worden er op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur onderlinge partijtjes 4:4 gespeeld.
  De training staat onder leiding van ervaren trainers die worden ondersteund door studenten van het CIOS uit Arnhem.
  Het accent ligt op plezier en het spelend leren omgaan met de bal in allerlei voetbalspelvormen. De volgende onderdelen komen daarbij veelvuldig spelenderwijs aan de orde: Pingelen & Afpakken, Scoren & Doel verdedigen, Samenspelen & Afpakken.

  Onder 8, 9 en 10
  In de onderbouw wordt breed opgeleid volgens de ICT-methode (inzicht, creativiteit en techniek). Alle trainers zijn geschoold in het hanteren van deze methodiek en alle kinderen krijgen evenveel aandacht. De eerste teams in de onderbouw spelen allemaal op hoofdklasseniveau. De trainingen zijn op maandag en woensdag van 16.50 tot 18.05 uur.

  Onder 11 en 12
  Ook hier wordt gewerkt volgens de ICT-methode (inzicht, creativiteit en techniek). Ook hier zijn alle trainers geschoold in deze methodiek en krijgen alles kinderen evenveel aandacht. De trainingen zijn voor deze leeftijdsgroep allemaal op dinsdag en donderdag van 18.05 tot 19.20 uur. Op vrijdagavond is er voor deze leeftijdsgroep ook nog een gratis, extra techniektraining!

  Onder 13 t/m 19
  Vanaf de middenbouw (O13) spelen alle selectieteams tot en met O18 op landelijk divisieniveau. Het JO18-1 team is het hoogste jeugdteam. Van daaruit stromen talenten door naar O23 en uiteindelijk hopelijk naar het eerste elftal.

  csv Apeldoorn wil iedere jeugdspeler helpen zijn persoonlijke top te halen, waarbij wij ook aandacht hebben voor persoonsontwikkeling. Daarbij werken wij volgens ons Jeugdopleidingsplan.

  csv Apeldoorn geeft ook niet-selectiespelers de aandacht die zij verdienen. Trainers worden ondersteund door interne begeleiders en leeftijdscoördinatoren en kunnen gebruik maken van een zelf ontworpen oefenstofdatabase, zodat iedereen met plezier en op zijn of haar eigen niveau kan voetballen.

  Meetrainen

  Wil je gratis en vrijblijvend meetrainen, stuur dan een mail naar: jeugd@csvapeldoorn.nl.

  Vermeld daarbij in ieder geval je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Je wordt dan zo spoedig mogelijk door ons gebeld!