• Goede opkomst bij derde bijeenkomst "Voor altijd csv Apeldoorn"

  23 sep 2022
 • Door de goede opkomst kreeg ook het derde samenzijn van de oudere leden van csv Apeldoorn op zaterdagmiddag 17 september 2022 het predicaat geslaagd mee! De inloop was vanaf half twee en de koffie stond klaar.

  Tegen twee uur kwam csv Apeldoorn Hoofd Jeugdopleidingen Paul de Bruin uitleg geven over de organisatie en de doelstellingen van onze succesvolle jeugdafdeling.

  "Al onze geselecteerde elftallen spelen op divisieniveau en het streven is er opgericht om zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers in onze hoofdmacht te krijgen. De eerste tekenen zijn daar al zichtbaar van. Er is voor trainers van de ongeselecteerde elftallen een database met oefeningen, enzovoorts", aldus een enthousiaste De Bruin.  Ook deze middag verzorgden de mannen van Jan Kromkamp een prachtige wedstrijd waarin met 1-0 van het op dat moment ongeslagen Amsterdamse WV-HEDW werd gewonnen.

  In de rust en na de wedstrijd was iedereen welkom voor een kopje koffie of een drankje en na de prachtige overwinning van het eerste bleef het nog lang gezellig in de businessruimte.

  Tot slot tekende jeugdvoorzitter Johan Wind een samenwerkingsovereenkomst met zowel Vitesse als Go Ahead Eagles!

  Als u wilt reageren of anderszins opmerkingen heeft dan kunt u altijd terecht bij de onderstaande commissieleden.

  Gerard van de Haar

  06-15871993

  gerardvdhaar@me.com

  Lex Oosterman

  06-51163330

  a.oosterman4@kpnmail.nl

  Wout van Zoeren

  06-10505414

  w.vanzoeren@upcmail.nl

  Wim Tamboer

  06-52685660

  w.tamboer1@chello.nl 


  Binnen csv Apeldoorn is deze commissie in het leven geroepen die zich tot doel heeft gesteld de onderlinge band tussen de leden aan te halen en te versterken. Daarbij wordt gedacht aan de oudere leden en aan mensen die onze club een warm hart toedragen.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Lex Oosterman
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren