• Het bestuurslid dat bij csv Apeldoorn verantwoordelijk is voor de horecazaken, Gert Bloemendal, heeft besloten zijn positie in het bestuur over te dragen. 30 juni aanstaande is het officieel afgelopen.

  Gert Bloemendal: "Onder mijn leiding en met hulp van zoon Roy en veel anderen is de kantine weer een goed functionerende en gezellige plek binnen csv Apeldoorn geworden. Het is de bedoeling dat ik niet alleen de bestuursfunctie neerleg, maar op korte termijn is het ook zo dat ik de functie van kantinebeheerder over ga doen aan een opvolger. Deze functie zal in 'stukken worden geknipt'. Dan moet je denken aan het regelen van de inkoop, het maken van bezettingsroosters, aan schoonmaak en onderhoud, het maken van reserveringen van de diverse ruimtes, contacten met leveranciers en het begeleiden van evenementen, zowel in als buiten het clubhuis. In het ideale plaatje is er voor elk onderdeel iemand verantwoordelijk."  Zoals het er nu uitziet komt er geen portefeuille horeca in het bestuur, maar worden de kantinezaken ondergebracht bij één van de zittende of nieuwe bestuursleden. Deze blijft verantwoordelijk voor de kantinezaken, maar de uitvoerende rol komt bij de nieuw aan te stellen kantinebeheerder(s) te liggen. Gedurende deze overgangsperiode zal Gert de rol van supervisor op zich nemen.

  "Dat ik ga stoppen is onomkeerbaar. Ik zal het ook best wel missen. In de kantine kom je altijd in aanraking met veel mensen en dat heb ik altijd als bijzonder prettig ervaren. Overigens zal ik, zolang de gezondheid het toelaat, nog wel enkele uurtjes bardienst blijven draaien."

  De organisatie staat als een huis en ja, er gaat zeker tijd in zitten. Maar mocht je nu bij je zelf denken 'dit is precies wat ik zoek' of heb je vragen, neem dan contact op met Gert persoonlijk via 06-11244185 of stuur een mail naar horeca@csvapeldoorn.nl.

  Tekst: csvapeldoorn.nl | Lex Oosterman
  Foto's: wozopro.nl | Wout van Zoeren