• Gedraag je!

  25 sep 2021
 • Het klinkt zo eenvoudig ‘We pesten elkaar niet…’, ‘We laten iedereen in zijn of haar waarde…’of ‘We schelden elkaar niet uit…’. Toch zien we in onze maatschappij dat dit niet altijd even makkelijk is en zien dat dit veelvuldig gebeurt. Om zoveel mogelijk problemen te voorkomen gaat csv Apeldoorn in de komende maanden extra aandacht besteden aan het naleven van de gedragsregels binnen csv Apeldoorn. Iedereen moet in een veilige omgeving kunnen voetballen.

  In de komende maanden gaan we onze gedragsregels verder toelichten, wellicht kent u ze al van het bord bij de trap richting de kantine. Het is goed om daar bij stil te staan.

  Een veilige omgeving voor onze jongere leden
  Iedereen verdient een omgeving waarin hij of zij hun sport kunnen uitvoeren of om gewoon gezellig samen te zijn. Ook u als ouder moet er vanuit kunnen gaan dat uw kind veilig is op het sportpark. Hier is de afgelopen jaren hard aan gewerkt. We willen ons blijven ontwikkelen. Een van de stappen die wij de komende tijd weer gaan ondernemen is het, up to date maken van het verzamelen en monitoren van een VOG voor vrijwilligers die te maken hebben met jeugdleden. In het kort, iedereen die binnen onze vereniging met kinderen omgaat moet een geldige VOG hebben.

  Heeft u een functie binnen onze vereniging waarbij u te maken heeft met omgang van kinderen dan kunt u in de komende tijd het volgende verwachten:

  • De vereniging gaat voor u persoonlijk een aanvraag doen voor een VOG. U ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail.
  • U krijgt na enkele dagen een bericht dat uw persoonlijke VOG klaar staat om te downloaden.
  • U download zelf de VOG, controleert de inhoud en stuurt deze naar security@csvapeldoorn.nl
  • De vereniging zal uw VOG in een beveiligde omgeving opslaan en is alleen inzichtelijk voor de vertrouwenspersoon en bestuursleden.

  De vertrouwenspersoon
  Deze campagne omtrent gedragsregels is mede tot stand gekomen in samenwerking met Diana Krans, al jaren onze onafhankelijke vertrouwenspersoon. Meer over onze vertrouwenspersoon en hoe u haar kunt bereiken leest u op onze website: https://www.csvapeldoorn.nl/vertrouwenspersoon