• Op donderdag 10 december wordt de Financiële Ledenvergadering gehouden. Dit jaar is het anders dan u gewend bent, de ledenvergadering wordt digitaal gehouden. De stukken worden twee weken van te voren beschikbaar gesteld. U kunt vanaf 26 november de stukken opvragen via secretaris@csvapeldoorn.nl. In het aanmeldingsformulier kunt u ook aangeven of u de stukken wil ontvangen zodra deze gereed zijn. De digitale vergadering gaat starten om 20:00 uur.

  Wat betekent dat voor u als deelnemer?
  U kunt de digitale Ledenvergadering bijwonen via uw computer/laptop of tablet/mobiele telefoon. De vergadering wordt gehouden in een beveiligde omgeving. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u binnen maximaal 2 werkdagen een link waarmee u kunt deelnemen aan de Ledenvergadering.

  Wat heeft u nodig om de Ledenvergadering bij te wonen?
  In eerste instantie heeft u een werkende internetverbinding nodig. Wanneer u gebruik maakt van een computer/laptop dan kunt u via elke internetbrowser deelnemen aan de ledenvergadering. U kunt ook vanaf uw tablet/mobiele telefoon de vergadering volgen. Daarvoor installeert u de app Zoom.

  Wijze van vergaderen
  Digitaal vergaderen vereist enige discipline. De vergadering wordt geleid door een moderator, deze geeft het woord aan een spreker. Als deelnemer kunt u vragen stellen via de chat. De moderator zorgt ervoor dat uw vraag op het juiste moment wordt behandeld. Door de hoeveelheid deelnemers is het niet mogelijk om te praten met elkaar.

 • Aanmelden Financiële Ledenvergadering