• Fijne feestdagen!

  24 dec 2021
 • Nog enkele dagen en het jaar 2021 is weer voorbij. Altijd een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ook dit jaar was het weer een jaar met de nodige beperkingen, veroorzaakt door deze coronapandemie. En deze pandemie is nog steeds van grote invloed gezien de recente lockdown waarin wij nu zitten. Angst voor de ziekte wat resulteert in mondkapjes, vaccineren en boosteren, lockdowns en met name ook een onnatuurlijke voorzichtigheid in de onderlinge contacten.

  Het geeft maar weer aan hoe kwetsbaar wij zijn als mensen en dat we ons moeten realiseren dat we elkaar nodig hebben om te helpen waar nodig, maar ook om elkaar vast te houden en de overtuiging moeten hebben om het samen te doen. Dit alles speelt zich natuurlijk ook af binnen onze vereniging en trekt een zware wissel op het sociale leven, maar ook op de vrijwilligers die voor ons altijd klaar staan.

  Ondanks alle beperkingen hebben we dit jaar ook ons 75-jarig jubileum kunnen vieren. Op 1 juni 2021 was het zover en gezamenlijk met horecateam en mediateam is er een online talkshow in elkaar gezet waarbij over verleden, heden en toekomst van onze club werd gesproken.

  Het samen willen doen heeft dan ook nog nooit zoveel betekenis gehad als het afgelopen jaar. En dat is ook waar we tevreden en trots op kunnen zijn. Of het nu gaat om de horecavrijwilligers die onze kantine succesvol draaiende houden, de stewards die niet altijd het leukste werk hebben, wedstrijdsecretariaat, bemanning jeugdkamer, scheidsrechterscommissie, overal zien we de betrokkenheid en motivatie om het samen te willen doen. De commissie "voor altijd csv Apeldoorn" is hier ook een mooi voorbeeld van! Vanuit de doelstelling de onderlinge band tussen de oudere leden te versterken is een voorbeeld van naar elkaar omzien.

  De sportieve doelstellingen beginnen ook steeds meer vorm te krijgen. Onze gereorganiseerde jeugdopleiding functioneert steeds beter en de gewenste doorstroming naar onze hoofdmacht begint steeds meer gestalte te krijgen. De goede resultaten van ons eerste elftal geeft vertrouwen voor de toekomst. Een talentvolle en leuke groep die we grotendeels graag bij elkaar willen houden. Dit met een uitstekende technische staf en begeleidingsteam.

  Voeg hierbij de inspanningen van onze stichting om financieel budget te krijgen door het aantrekken van sponsoren, dan moge het duidelijk zijn dat de club echt in beweging is. Dit alles maakt wie wij willen zijn. Een vereniging met een hoofdmacht op niveau, mede gevoed door een uitstekende jeugdopleiding, waarbij naast de geselecteerde teams ook veel aandacht is voor de breedtesport en waar een ieder zich thuis kan voelen.

  Een club om trots op te zijn!

  Het bestuur wenst alle leden, supporters, sponsoren en andere relaties hele fijne kerstdagen en een fantastisch en gezond 2022 toe!

  Jan Veeneman, Voorzitter csv Apeldoorn