• De leden en het bestuur van de Club van 100 feliciteren spelers, begeleiders van ons eerste team met het behalen van het kampioenschap in de eerste klasse G en de daaraan verbonden promotie naar de vierde divisie. Wij hebben het afgelopen seizoen genoten van verzorgd en aantrekkelijk voetbal.

    Het belang van een goede jeugdafdeling blijkt uit het inpassen van vier/vijf jeugdspelers, die doorgestroomd zijn naar de huidige selectie. Onze felicitaties gaan ook naar de csv Apeldoorn kampioenselftallen JO-23-1, JO-15-1, JO13-2 en JO 12-1.

    De Club van 100 levert een financiële bijdrage om optimale omstandigheden te creëren voor zowel geselecteerde als niet geselecteerde jeugdteams onder andere het beschikbaar stellen van keepershandschoenen voor alle jeugdkeepers, de aanschaf van pupillendoelen en de financiële bijdrage met betrekking tot begeleiding van trainers/ouders.

    Het komend seizoen zal de Club van 100 de abonnementskosten betalen voor het project Feeton. Een schat aan informatie over trainingsleer en oefenstof komt ter beschikking om de csv-jeugdvoetballers vanaf 5 tot en met 19 jaar naar een hoger niveau te tillen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

    Wil je ook lid worden van de Club van 100 voor € 45,- per seizoen? Stuur dan een e-mail naar Carel van der Meer.