• Als bestuur van csv Apeldoorn zijn wij altijd benieuwd naar de mening van onze leden over diverse onderwerpen die onze mooie club aangaan. Je kan hierbij denken aan onderwerpen als de accommodatie, de sfeer op de club, de vrijwilligers en nog veel meer. Daarom leggen we graag een enquête aan je voor, zodat we met behulp van de resultaten zo goed mogelijk kunnen inspelen op de wensen en uitdagingen van onze leden.

  De uitkomsten geven ons belangrijke aanknopingspunten voor keuzes die in de toekomst gemaakt moeten worden. We zouden het erg op prijs stellen als jij meedoet! Jouw mening is namelijk van groot belang. Onder de inzenders verloten we 2 mooie prijzen, waaronder een Weekendarrangement op Camping Tussen de Diepen!

  - Ben je jonger dan 16 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders/verzorgers om deze vragenlijst in te vullen of vul het samen in;
  - De enquête kan volledig anoniem worden ingevuld, maar als je een specifieke vraag hebt of een reactie wilt hebben naar aanleiding van een opmerking die je hebt gegeven, vergeet dan niet om je e-mailadres in te vullen;
  - Als je de enquête anoniem invult, dan maak je helaas geen kans op 1 van de 2 mooie prijzen;
  - Gebruik de open vragen om jouw specifieke vraag of opmerking door te geven;
  - Het resultaat van de enquête zullen we uiteraard bespreken tijdens de Algemene Ledenvergadering van 18 juni 2024 (onder voorbehoud).

  Klik hier om de enquête in te vullen.

  Vul de enquête a.u.b. in voor 1 juni aanstaande.

  We kijken nu al uit naar de uitkomsten!

  Het bestuur van csv Apeldoorn